Master of Laws (LLM) - Bar Track

Generelt

Program beskrivelse

85160_85121_Loyola1.jpg

Loyolas LLM-program er designet til kandidater i udenlandsk ret og erfarne udenlandske og amerikanske advokater. Vores program giver studerende mulighed for at opbygge et fleksibelt læseplan i amerikansk lov og forbereder dem til at blive ledere på et globaliseret marked. Loyolas campus, designet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry, er ideelt placeret i centrum af Los Angeles, Californien - en juridisk, tech, medier, mode og finansiel kapital. Hos Loyola er vi interesserede i vores studerende, og vi ønsker, at de skal nå deres faglige og faglige mål.

Bar Track LLM er designet til studerende, der er interesseret i at gennemføre en LLM-grad som en måde at blive kvalificeret til at deltage i Bar-eksamen i Californien og / eller New York. Loyola har en af de højeste barpassager i Californien, og dets fakultet har lang erfaring med at uddanne studerende til advokateksamen. Vores Bar Track LLM drager fordel af denne oplevelse og tilbyder vores studerende et unikt studiekursus, skabt ved at huske på de specifikke udfordringer, som udenlandske kandidater står over for, når de forbereder sig til advokateksamen.


FORDELER I BAR TRACK-PROGRAMMET

Akademisk rådgivning med LLM-direktør

Studerende har en-til-en-rådgivning med vores LLM-direktør for at designe et studiekursus, der maksimerer deres chancer for at bestå Bar-eksamen. I løbet af det første og andet semester mødes de studerende individuelt for at diskutere deres faglige og faglige mål. I løbet af denne periode vælger fakultetsrådgiveren en tidsplan, der ikke kun forbereder den studerendes forberedelse til advokateksamen, men også giver mulighed for at tage et eller to kurser af interesse.

LLM Bar Examen Workshops

Loyolas advokatprofessor, som er eksperter i barforberedelse, vil tilbyde workshops om advokateksamen. Disse workshops begynder med en omfattende oversigt over California Bar eksamen efterfulgt af en introduktion til essaysskrivning. Oversigten vil også omfatte foreløbige oplysninger om New York Bar Exam. Studerende vil fokusere på præstationsprøven eksamen. Disse workshops inkluderer en oversigt over performancetesten, herunder prøver af forskellige performance tests, og afsluttes med at simulere en Performance Test.

  • Essayfærdighederne vil omfatte forstærkning af IRAC, spotting og kortlægning af emner, skabe og anvende skrivemetoder, tidsstyringsstrategier og essaysskrivning. Studerende får undervisning i, hvordan man genkender og analyserer faktumønstre, og hvordan man skriver essaysvar inden for tidsbegrænsninger.

  • Ydelsestesteværdierne vil omfatte oprettelse af en velorganiseret svar-disposition for performancetest, læring af, hvordan man bruger konturen til at skrive et godt analyseret svar, tidsstyringsstrategier og skrivning af performance-test. Studerende får undervisning i, hvordan man genkender og analyserer forskellige typer performancetest, og hvordan man skriver præstationsprøvesvar inden for tidsbegrænsninger.

Essentials of Bar Writing Course

Loyolas kursus for barskrivning specifikt designet til udenlandske uddannede studerende. Barskrivningskursus vil fokusere på specifikke essaysskrivningsmetoder, skitsere og udstede spotteteknikker, tidsstyringsstrategier og essaysskrivning ved hjælp af faktiske stæveksessays. Essays gennemgås i klassen og indsendes til klassificering. Dette kursus fungerer også som en genopfriskning til fag, der er taget i det første semester.

Eksklusiv privat vejledning med Loyolas advokatpræsident

Studerende har mulighed for at tilmelde sig en-til-en privat vejledning fra en af vores førende professorer om barberedskab, der tilbydes efter eksamen og frem til datoen for bareksamen.

85161_85122_Loyola2.jpg

ER DU STYRKELIG TIL BAREN?

Mange af vores internationale studerende er interesserede i at tilmelde sig vores LLM-program for at blive kvalificeret til at tage eksamen i Claifornia eller New York Bar. Bar Berettigelse afhænger af, om en studerende allerede har licens til en praksis i sit eget land og skifter fra Claifornia og New York. Studerende skal designe pensum for deres LLM på Loyola for at imødekomme de specifikke krav i Bar Examen, de er interesseret i at tage.

Bar Examens Ansøgningsproces og krav til udenlandsk juridisk uddannelse

I USA har hver stat forskellige regler for valgbarhed for bareksamen for udenlandske uddannede studerende og ansøgningsfrister. Vi opfordrer de studerende til omhyggeligt at gennemse reglerne i den stat, hvor du agter at gå til bareksamen.

Hvis du gerne vil finde ud af mere om Støtteberettigelse, om du skal tage prøveeksamen, hvilken bareksamen skal du tage og meget mere, skal du planlægge et Skype-opkald med vores fakultetsdirektør, professor Aaron Ghirardelli. Professor Ghirardelli er selv en LLM-kandidat, og han har licens i Californien, New York og Italien. Du kan planlægge et opkald med Professor Ghirardelli ved at e-maile amlaw@lls.edu.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Læs mere

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Minimer