Master of Laws (LLM) - Amerikansk ret

Generelt

Program beskrivelse

Loyola

alt = "Loyolas LLM-program er designet til kandidater i udenlandsk ret og erfarne udenlandske og amerikanske advokater. Vores program giver studerende mulighed for at opbygge et fleksibelt pensum i amerikansk lov og forbereder dem til at blive ledere på et globaliseret marked. alt =" Loyolas campus, designet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry, er ideelt placeret i centrum af Los Angeles, Californien - en juridisk, tech, medie, mode og finansiel kapital. At alt = "Loyola er interesseret i vores studerende, og vi ønsker, at de skal nå deres faglige og faglige mål.

alt = "Loyolas boutique-LLM-program er designet til internationale og indenrigsretlige kandidater og erfarne advokater. Det giver studerende mulighed for at opbygge et fleksibelt læseplan i amerikansk lov og forberede dem til at blive ledere på et globaliseret marked. Studerende har muligheden for at tilpasse deres kursus af studiet eller vælg en af vores LLM-specialiseringer inden for top praksis områder. Desuden tilbyder alt = "Loyola en unik LLM specielt designet til internationale studerende, der er interesseret i at sidde til bareksamen i Californien og New York.

Amerikansk lov LLM

Dette kan være din foretrukne mulighed, hvis du søger en generel oversigt over det amerikanske retssystem, eller du ønsker at designe et studiekursus, der giver dig mulighed for at fokusere på et emne, der ikke i øjeblikket tilbydes på vores liste over LLM-specialiseringer. Med mere end 325 valgfrie kurser tilbyder alt = "Loyola bredden i amerikansk ret såvel som dybde i flere aktuelle områder. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse, med vejledning fra LLM-direktøren, dit studiekursus og få en unik læring erfaring.

LLM-specialiseringer

alt = "Loyola Law School tilbyder også specialiseringer inden for flere områder af jura. Tilmelding til en specialisering er det perfekte valg for studerende, der er specielt interesseret i et bestemt retsområde. Læreplanen for hver specialisering er omhyggeligt skræddersyet til at udruste kandidater med en omfattende forståelse af det specialiserede emne.

Specialiseringer er åbne for studerende, der har fået deres juridiske grader fra en skole i et fremmed land og for studerende med en JD fra en ABA-akkrediteret amerikansk advokatskole. JD-studerende skal have modtaget deres JD-grad mindst tre år, før de ansøger om LLM-programmet.

Loyola

Enheder og kurser

Studerende udeksamineres fra vores LLM-program (generel eller specialisering) efter succesfuld gennemførelse af mindst 24 enheder kursus, bestående af nogle krævede kernekurser og godkendte valgfag.

Alt = "Loyola-læseplan tilbyder en bredde af klassevalg på forskellige områder. Med 325 valgfrie kurser at vælge imellem, kan studerende opfylde gradskravene ved at tilmelde sig en bred vifte af kurser, inklusive førsteårs JD-kurser, der dækker de krævede emner til bar-eksamen.

Bar Berettigelse

Mange af vores internationale studerende er interesserede i at tilmelde sig vores LLM-program for at blive kvalificeret til at tage eksamen i Californien eller New York Bar. Bar Berettigelse afhænger af, om en studerende allerede har licens til at praktisere i sit eget land og skifter fra Californien og New York. Studerende skal designe læseplanen for deres LLM på alt = "Loyola for at imødekomme de specifikke krav i Bar Examen, de er interesseret i at tage.

Hvis du gerne vil finde ud af mere om bar-berettigelse, uanset om du skal tage advokateksamen, hvilken advokatprøve, du skal tage og meget mere, skal du planlægge et Skype-opkald med vores fakultetsdirektør, professor Aaron Ghirardelli ved at e-maile til amlaw@lls.edu. Professor Ghirardelli er selv en LLM-kandidat, og han har licens i Californien, New York og Italien.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Læs mere

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Minimer