Master of Laws (LL.M.)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Master of Laws er et 2-årigt fuldtidsstudium i engelsk, der tilbyder sagsorienterede kurser i en modulopstilling inden for en bred vifte af juridiske områder.

Programindhold

År en

  • Et fælles første semester med faste obligatoriske kurser og metodologiske forsknings- og kommunikationsevner (30 ECTS-point).
  • Kurserne fokuserer på grundlaget for international og europæisk ret for at skabe lige vilkår for studerende og forberede dem til de efterfølgende semestermoduler på 18 ECTS-point hver. I det andet semester i år ét vælger den studerende et af modulerne 'Europæisk konstitutionisme og grundlæggende rettigheder', 'Bæredygtig udvikling og global retfærdighed' og 'Kommercielle transaktioner og tvister'.
  • Den studerende skriver også et forskningsforslag (3 ECTS-point) til kandidateksamen i år to og deltager i en juridisk klinik (9 ECTS-point).

128935_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Eurosimulatie4.jpg

År to

  • I det første semester af år to vælger den studerende et af modulerne 'Kommercielle transaktioner: rettigheder og regeringsførelse' og 'mangfoldighed og lov', eller vælger et semester i udlandet.
  • I andet semester i år to vælger den studerende et af modulerne 'Europæisk konstitutionelisme og grundlæggende rettigheder', 'Bæredygtig udvikling og global retfærdighed' og 'Privat- og forretningsret', eller vælger et semester i udlandet .
  • I løbet af år to skriver og forsvarer den studerende kandidatafhandlingen (18 ECTS-point).
  • I løbet af programmet tager den studerende et eller to valgfrie kurser (i alt 6 ECTS-point) i Antwerpen eller i udlandet.

Karrierevej

Programmet er rettet mod advokater, der ønsker at arbejde i et internationalt miljø såsom internationalt orienterede advokatfirmaer, internationale organisationer, internationale civilsamfund og multinationale virksomheder.

Det giver også rig opmærksomhed på forskningsevner . Fremragende kandidater kan udvikle forskning gennem en ph.d. og muligvis forfølge en karriere inden for akademikere.

Hvorfor vælge UAntwerp ?

Master of Laws er placeret i 50. placering i 2019 Times Higher Education World University Rankings- tabel for advokatfag og 22. i 2019 Young University Rankings . Antwerpen er verdens tredje mest etnisk mangfoldige by, en lille metropol, der har en rig og behagelig sociokulturel ramme at byde på, som pænt afspejler dens studerendes mangfoldighed. Programmet omfatter i øjeblikket 17 nationaliteter, der er indskrevet i det fulde program, og det giver mulighed for at studere i udlandet i et semester på et af vores privilegerede partneruniversiteter.

127169_Laws_Fotofiche_1180op361.jpg

Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Læs mere

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Minimer