Master of Laws (LL.M) i Intellektuel Ejendom

LL.M. i Intellectual Property er designet for deltagere at erhverve de nødvendige færdigheder til at spille en ledende rolle i praksis og undervisning i intellektuel ejendomsret (IPR) gennem eksponering for en international og sammenlignende tilgang. Læreplanen har til formål at give en grundig undersøgelse af de klassiske emner i IP-loven samt specialiseret analyse af de seneste udviklinger inden for patenter, industrielt design, integrerede kredsløb, varemærker, domænenavne, ophavsret og beslægtede rettigheder, bioteknologiske patenter og plantesorter samt internettet, software, databaser og e-handel.

Program


LL.M. I Intellektuel Ejendom undervises på engelsk og er struktureret i tre forskellige faser, der strækker sig over 9 måneder, fra juni 2014 til februar 2015.

  • Første fase fra juni til august 2014 består af kurser, der tilbydes gennem fjernundervisning via internettet. Denne første online-fase giver deltagerne en foreløbig og homogen baggrund.
  • Den anden fase markerer boligens del af programmet. Den byder på ansigt til ansigt klasseværelseundervisning, der afholdes i ILO's internationale træningscenter i Torino fra 1. september til 12. december 2014. På baggrund af en indledende gennemgang af den økonomiske analyse af loven analyserer denne fase IP-beskyttelse både ved nationalt og internationalt niveau.
    Forelæsninger på følgende moduler vil blive tilbudt af professorer og vejleder samt eksperter.
  • Den tredje fase består af indsendelse af den endelige version af forskningsdokumentet. Hver deltager skal være forpligtet til at indsende den endelige version af det forskningspapir, der oprindeligt blev udarbejdet i anden fase.
    Indlevering og bedømmelse af de endelige forskningsdokumenter afsluttes med programmet.

En lovlærer (LL.M.) i intellektuel ejendom vil blive tildelt efter vellykket gennemførelse og opfyldelse af kravene i de tre dele

For at være berettiget til kandidatansøgningen skal:

  • har gennemført en første universitetsgrad inden for juridik, økonomi, ingeniørvidenskab, medicin, kemi, kommunikationsvidenskab eller erhvervsadministration.
  • være flydende på engelsk (du kan blive påkrævet for at bevise engelsk sprogfærdighed)

Gebyrer og stipendier

Undervisningsgebyret for kurset er 8000 Euro inklusive uddannelsesfaciliteter, træningsmaterialer, forsikring og Universitetsregistrationsgebyrer.

Frist for ansøgning: 29. marts 2014


Et begrænset antal delstipendier, der dækker studieafgifter og / eller indkvartering på ITC-ILO campus, er normalt tilgængelige for studerende fra udviklingslande / overgangsøkonomier på konkurrencepræget basis blandt fortjenstfulde kandidater, der ikke er i stand til at opfylde de fulde undervisnings- og opholdsudgifter.


Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Turin School of Development (International Training Centre of the ILO) »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
8,000 EUR
delvise stipendier til rådighed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Turin School of Development