Master of Laws (General)

Generelt

Program beskrivelse

Den generelle LL.M. Programmet tilbyder lov kandidater en mulighed for at udvide deres baggrund i bestemte specialiserede juridiske områder ved at tilmelde sig avancerede kurser og seminarer og ved at engagere sig i specialiseret forskning. Selv om lovskolen ikke tillægger noget specifikt fag udpeget LL.M. grader under dette program koncentrerer de fleste studerende, der søger denne grad sig inden for områder som corporate og handelsret, international lovgivning, retspraksis og procedure, naturressourcelovgivning eller ejendomsret.

21432_Prof._Hanna.jpg

Til gradskrav

For at modtage den generelle LL.M. grad skal den studerende opfylde alle følgende krav:

(A) Ophold i Juridisk Skole for ikke mindre end to vilkår, hvis en fuldtidsstuderende og ikke mindre end tre vilkår hvis en deltidsstuderende.

(B) Færdiggørelse af 24 semestertimer i kurser, seminarer eller forskning og skrift anbefalet af den studerendes faglige rådgiver. En studerende, der indgår i programmet, skal have et gennemsnit på C eller 2,00 på alle kurser. Den krævede GPA på C eller 2,00 skal opnås i de første 24 kredit timer. En studerende modtager ikke kredit for et kursus eller et seminar, hvor hans eller hendes lønklasse er under D eller 1,00.

Med en forudgående godkendelse fra Udvalget for Graduate Juridiske Studier kan en studerende tage fire af de nødvendige 24 semestertimer i kandidatuddannelserne fra Dedman College (SMU's humanistiske og naturvidenskabelige skole), i Perkins Theology School eller i Cox School of Business . Den studerende modtager lovskolekredit ved afslutningen af ​​alt arbejde til instruktørens tilfredshed, men karaktererne beregnes ikke i en studerendes lovskole gennemsnit.

Den studerende kan have lov til at foretage en rettet forskning for et et-tre-timers karakterpapir, hvis den studerende kan få en fakultetssponsor.

En studerende har mulighed for at skrive en kandidatopgave (i fire til seks kredit timer). Denne afhandling skal skrives under ledelse af en professor ved Juridisk Skole og skal godkendes af både professoren og Udvalget for Graduate Juridiske Studier. Efter godkendende professor godkender afhandlingen skal den studerende indsende fire kopier af afhandlingen til Udvalget for Graduate Juridisk Studie mindst 60 dage før den dato, hvor den studerende søger at modtage graden. Ved aflevering af afhandlingen skal den studerende overholde udvalgets instruktioner. En afhandling er enten godkendt eller afvist det er ikke graderet.

(C) Gennemførelse af alle krav inden for 36 måneder fra datoen for den første registrering som kandidatstuderende. En kandidat, der løbende er indskrevet som deltidsstudent, har dog 60 måneder til at fuldføre alle krav.

21430_28439363.jpg

Hvordan man ansøger

Adgangskriterier

Optagelse til dette program sker ved valg. En ansøger om optagelse til den generelle LL.M. uddannelsen skal indeholde en JD-grad. Hvis du ansøger om dette program, og du er en international studerende, skal du også overholde adgangskriterierne for LL.M. for udenlandske lovskolestudenter.

Ansøgningskrav

Ansøgere til LL.M. programmer (for udenlandske lov akademikere, skat og general) skal indsende følgende:

  • personlig erklæring (herunder hvorfor du er interesseret i at komme ind på kandidatuddannelsen)
  • Genoptag
  • to anbefalingsbrev
  • certificeret bacheloruddannelser og lovskoleafskrifter. Transskripter skal sendes direkte til Admissions Office fra dine skoler.

Derudover skal internationale ansøgere indsende person- og bankcertificering af tilstrækkelige økonomiske ressourcer til dækning af forventede undervisning, gebyrer, bøger og leveomkostninger. Disse certificeringer skal være i amerikanske dollars.

Internationale ansøgere, for hvem engelsk ikke er modersmål, skal også tage test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), administreret af Uddannelsesprøvetjenesten, PO Box 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org). Resultatet skal indberettes til Admissions Office direkte fra Uddannelsesprøvetjenesten. Det er vigtigt, når du anvender det, du på TOEFL-formularen angiver kodenummer 6660, afdelingskode 03, for at sikre, at din score sendes til SMU Dedman School of Law . Den mindste acceptable TOEFL score er 575 eller tilsvarende. Studerende, hvis TOEFL-score ikke opfylder disse krav, kan ansøge om betinget optagelse, forudsat at den studerende har gennemført tilstrækkelig engelsk som et andet sprogkursus hos SMU eller en anden institution.

Ansøgningsfrist

Ansøgninger om LL.M. Programmer behandles løbende, begyndende i begyndelsen af ​​december. Det er i din bedste interesse at indsende din ansøgning så tidligt som muligt med al dokumentation. Ansøgninger vil blive accepteret på en ledig plads. Ansøgninger vil blive gennemgået efter afslutningen, og beslutninger vil blive truffet kort tid derefter.

Økonomisk støtte

SMU Financial Aid Office er til rådighed for at hjælpe studerende med at opnå studielån.

Stipendier

SMU Dedman School of Law vil typisk tilbyde nogle stipendier til de fleste af vores LL.M. studerende. Alle ansøgere behandles automatisk for delstipendier. Udover de delvise stipendier tilbyder vi nogle få stipendier. En særskilt ansøgning om disse stipendier er ikke nødvendig. For yderligere information kontakt venligst Office of Graduate Legal Programs via e-mail på bheine@smu.edu eller telefon på 214-768-2758 eller gratis på 1-888-768-5291.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Om

Grundlagt i 1925, er SMU Dedman School of Law en toprangeret tier-en privatretskole beliggende i Dallas, Texas, og ligger i et kvarter med træer, kun få minutter fra byens centrum. Etableret i 1949 har lovskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelse af nogle af de førende ledere rundt om i verden. Vi er stolte af vores globale alumni netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger i regeringen, retspraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over.

SMU Dedman Alumni Network

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. elever tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores Court-program - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegaer, fakulteter, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring hele tiden på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

Sobchok Sukharomna '81

Højesterets præsident, thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Juridisk Konsulent for Mackenzie

Den ærede SM Krishna '59

Udenrigsminister for Indien (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasien og Mellemøsten Exploration

Moath Alhussain '11

Assoc. Rådgiver, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Tidligere amerikanske ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Formand og formand, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere Dekan, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Retfærdighed, konstitutionelle domstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Rettens højesteret i Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

21430_28439363.jpg

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Læs mere

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Minimer