Master of Laws (General)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Den generelle LL.M. Programmet tilbyder lov kandidater en mulighed for at udvide deres baggrund i bestemte specialiserede juridiske områder ved at tilmelde sig avancerede kurser og seminarer og ved at engagere sig i specialiseret forskning. Selv om lovskolen ikke tillægger noget specifikt fag udpeget LL.M. grader under dette program koncentrerer de fleste studerende, der søger denne grad sig inden for områder som corporate og handelsret, international lovgivning, retspraksis og procedure, naturressourcelovgivning eller ejendomsret.

21432_Prof._Hanna.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Til gradskrav

For at modtage den generelle LL.M. grad skal den studerende opfylde alle følgende krav:

(A) Ophold i Juridisk Skole for ikke mindre end to vilkår, hvis en fuldtidsstuderende og ikke mindre end tre vilkår hvis en deltidsstuderende.

(B) Færdiggørelse af 24 semestertimer i kurser, seminarer eller forskning og skrift anbefalet af den studerendes faglige rådgiver. En studerende, der indgår i programmet, skal have et gennemsnit på C eller 2,00 på alle kurser. Den krævede GPA på C eller 2,00 skal opnås i de første 24 kredit timer. En studerende modtager ikke kredit for et kursus eller et seminar, hvor hans eller hendes lønklasse er under D eller 1,00.

Med en forudgående godkendelse fra Udvalget for Graduate Juridiske Studier kan en studerende tage fire af de nødvendige 24 semestertimer i kandidatuddannelserne fra Dedman College (SMU's humanistiske og naturvidenskabelige skole), i Perkins Theology School eller i Cox School of Business . Den studerende modtager lovskolekredit ved afslutningen af ​​alt arbejde til instruktørens tilfredshed, men karaktererne beregnes ikke i en studerendes lovskole gennemsnit.

Den studerende kan have lov til at foretage en rettet forskning for et et-tre-timers karakterpapir, hvis den studerende kan få en fakultetssponsor.

En studerende har mulighed for at skrive en kandidatopgave (i fire til seks kredit timer). Denne afhandling skal skrives under ledelse af en professor ved Juridisk Skole og skal godkendes af både professoren og Udvalget for Graduate Juridiske Studier. Efter godkendende professor godkender afhandlingen skal den studerende indsende fire kopier af afhandlingen til Udvalget for Graduate Juridisk Studie mindst 60 dage før den dato, hvor den studerende søger at modtage graden. Ved aflevering af afhandlingen skal den studerende overholde udvalgets instruktioner. En afhandling er enten godkendt eller afvist det er ikke graderet.

(C) Gennemførelse af alle krav inden for 36 måneder fra datoen for den første registrering som kandidatstuderende. En kandidat, der løbende er indskrevet som deltidsstudent, har dog 60 måneder til at fuldføre alle krav.

21430_28439363.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Hvordan man ansøger

Adgangskriterier

Optagelse til dette program sker ved valg. En ansøger om optagelse i den generelle LL.M. uddannelsen skal have en JD-grad. Hvis du ansøger om dette program, og du er en international studerende, skal du også overholde optagelseskriterierne for LL.M. til kandidater i udenlandsk advokatskole.

Ansøgningskrav

Ansøgere til LL.M. programmer skal indsende følgende:

  1. afsluttet ansøgning,
  2. personlig erklæring,
  3. résumé (curriculum vitae),
  4. to anbefalelsesbreve på engelsk,
  5. 75 refunderes ikke-refunderbart ansøgningsgebyr, der skal betales til SMU Dedman School of Law , som vil blive frafaldet for internationale studerende, der anmoder herom, og
  6. certificerede bachelor- og advokatskoletranskrips.

Udskrifter skal sendes direkte til SMU Dedman School of Law Office of Graduate Legal Studies fra dine skoler.

Internationale ansøgere

Ansøgere, hvis engelsk ikke er det primære sprog, skal tage testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Testing System (IELTS). Der er information om de to test fra www.ets.org eller www.IELTS.org. SMUs institutionskode for TOEFL er 6660, afdelingskode 03. Der er ingen institutionskode for IELTS. TOEFL- eller IELTS-score skal rapporteres direkte til SMU.

Ansøgningsfrist

Ansøgninger til LL.M. programmer behandles løbende. Det er i din bedste interesse at indsende din ansøgning så tidligt som muligt. Ansøgere om indrejse i efteråret (august) skal være poststemplet inden 1. april. Al underlagsdokumentation skal være modtaget senest 15. april.

Ansøgninger om indrejse i foråret (januar) skal være poststemplet inden 1. oktober. Al underlagsdokumentation skal være modtaget inden 15. oktober. Sidste ansøgninger accepteres fra sag til sag. Ansøgninger vil blive gennemgået, når de er afsluttet, og beslutninger træffes kort derefter.

Økonomisk støtte

SMU Financial Aid Office er til rådighed for at hjælpe studerende med at opnå studielån.

Stipendier

SMU tildeler et begrænset antal delvise stipendier til LL.M. kandidater. Vi har ikke en separat ansøgning til LL.M. stipendier. Din ansøgning om optagelse fungerer som din stipendieansøgning.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Om

Grundlagt i 1925, er SMU Dedman School of Law en toprangeret tier-en privatretskole beliggende i Dallas, Texas, og ligger i et kvarter med træer, kun få minutter fra byens centrum. Etableret i 1949 har lovskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelse af nogle af de førende ledere rundt om i verden. Vi er stolte af vores globale alumni netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger i regeringen, retspraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over.

SMU Dedman Alumni Networkfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. elever tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores Court-program - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegaer, fakulteter, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring hele tiden på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

Sobchok Sukharomna '81

Højesterets præsident, thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International juridisk konsulent for Mackenzie & Albritton LLP

Den ærede SM Krishna '59

Udenrigsminister for Indien (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia og Mellemøsten Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Rådgiver, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Tidligere amerikanske ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Formand og formand, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere Dekan, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Retfærdighed, konstitutionelle domstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Rettens højesteret i Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

21430_28439363.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Læs mere

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Minimer