Master of Law (Leuven)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Juridiske fakulteter fra University of Leuven ( KU Leuven ) og University of Zürich tilbyder et dobbeltuddannelsesprogram, der fuldt ud undervises på engelsk. Det toårige kandidatuddannelse inkluderer et års studier i Leuven og et andet i Zürich.

Hvad handler programmet om?

Programmet fokuserer på hver enkelt institutions individuelle styrker: International og europæisk ret i Leuven og voldgiftslov, finansiel ret og menneskerettighedsret i Zürich. Schweiz har et omdømme i verdensklasse som et center for voldgift og bankvirksomhed, og mange internationale institutioner er hjemmehørende i Genève, ligesom de er i Bruxelles, ca. 30 km fra Leuven.

Efter afslutningen af programmet modtager de studerende en dobbelt grad - en fra KU Leuven og en anden fra Universitetet i Zürich. En dobbelt grad fra to førende advokatfakulteter i Europa vil være af enorm merværdi for din fremtidige professionelle karriere i international sammenhæng.

Hvert partneruniversitet vælger femten studerende til at deltage i programmet.

Styrker

  • 2 grader fra 2 førende advokatfakulteter i Europa.
  • Fuldt undervist på engelsk.
  • Et års studie i Leuven og et andet i Zürich.

Er dette det rigtige program for mig?

Ideelt set bør du besidde følgende attributter:

  • grundlæggende kendskab til lokal, europæisk og international ret og have en generel forståelse af det gensidige forhold mellem disse tre retssystemer;
  • en evne til at placere loven i dens sociale, historiske og geografiske kontekst;
  • en evne til at behandle loven med kritisk, reflekterende forskning;
  • en beherskelse til at resonnere abstrakt, syntetisere og analysere for at tænke på en kreativ og lovgivende måde;
  • et grundigt kendskab til de kilder, der er typiske for loven.

Karrieremuligheder

Master of Law-programmet er et springbræt mod en interessant juridisk karriere. Som eksperter i europæisk og international ret arbejder vores studerende i internationale advokatfirmaer, en bred vifte af public service-felter på alle niveauer af regeringen og i europæiske og internationale institutioner og i særlige interessegrupper. Vores kandidater rekrutteres også af ikke-statslige organisationer og virksomheder i den private sektor.

Start din karriere under dine studier

I løbet af din bachelor- og kandidatuddannelse kan du allerede forme din egen profil ved at vælge en bestemt specialisering, studere i udlandet (Erasmus), udføre en arbejdsplads eller starte din egen virksomhed.

Studentkarrierecenter er glade for at bringe dig på det rigtige spor mod din første arbejdserfaring. Centret coacher dig også i søgen efter et interessant job og hjælper dig med jobsamtale. For studerende, der ønsker at starte deres egen virksomhed, har KU Leuven også Lcie, KU Leuven samfundet, der opmuntrer studerende med innovative og iværksætterideer.

Ved du ikke, hvor du skal starte? Student Career Center's databaser indeholder tilbud på job, frivilligt arbejde, innovationsprojekter og studerendes job. Du kan også besøge en af begivenhederne, der er arrangeret af Karriere Center.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Læs mere

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Minimer
Besøg skolens websted