Master of Financial Law (LLM)

Generelt

Program beskrivelse

Master of Financial Law - Master of Laws (LL.M.)

Udbuddet af investeringer og finansielle instrumenter vokser uundgåeligt - såvel som deres økonomiske og juridiske kompleksitet. Med vores Master of Financial Law udvider og uddyber du din økonomiske og juridiske ekspertise inden for aktuelle finansieringsspørgsmål. På denne måde styrker du dine praktiske forhandlinger og beslutningsfærdigheder og får den juridiske og finansieringskompetence, der er afgørende for en vellykket karriere i virksomheder, banker, rådgivning eller tilsyn.

pensum

Det krævende studieplan for kandidatuddannelsen giver dig både de økonomiske og juridiske parametre og instrumenter til analyse, design og styring af finansieringstransaktioner og tilsyn med deres aktører. Master of Financial Law tilbyder dig et fremragende grundlag for at opbygge og udvide din karriere inden for erhvervsfinansiering, bank og finansielt tilsyn.

Ekstra-erhvervsmæssig undersøgelse

I fire semestre giver Master of Financial Law dig værdifuld viden og færdigheder, som du kan bruge til din karriere hos virksomheder, banker eller tilsynsmyndigheder. Uden afbrydelse: Fordi undervisningen normalt finder sted en gang om måneden - torsdag til lørdag - så du kan gennemføre vores program på deltid og udføre dine professionelle opgaver fuldt ud. En meget attraktiv model for dig - og for din arbejdsgiver.

Fremragende fakultet. Topmoderne læringsmiljø

De trænes af erfarne specialister inden for økonomipraksis og af anerkendte videnskabsfolk. Brug vores underviseres ekspertise og didaktiske ekspertise. Begivenhederne finder sted på den nye campus i Frankfurt School , som åbnede i 2017. Du kan forvente et avanceret læringsmiljø og en indbydende atmosfære.

kvalifikation

Du vil erhverve en internationalt anerkendt og akkrediteret akademisk kandidat på en af de førende europæiske handelsskoler. En pris i enhver forstand. Denne uddannelse til at blive en højt kvalificeret konsulent inden for finansiel lovgivning åbner yderligere muligheder for adgang eller fremskridt til ledelsesniveauer i virksomheder, banker og inden for rådgivning eller tilsyn.

netværk

Den regelmæssige udveksling med fremragende foredragsholdere og ambitiøse deltagere og kolleger udvider dit netværk - et uvurderligt aktiv for din fremtidige karriere. Selv efter at du er færdiguddannet, finder du en stærk platform i vores alumni netværk for at etablere og uddybe værdifulde kontakter i en uformel og eksklusiv gruppe.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance. Minimer
Frankfurt , München , Stuttgart , Hamborg + 3 Mere Mindre