Master of Advanced Corporation Law

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Master of Advanced Corporation Law

Undersøg på det sted, der skrev bogen om international og sammenlignende lov. Din tilknytning til Michigan Law åbner døre rundt om i verden.

University of Michigan Law School tilbyder en Master of Advanced Corporation Law (MACL) grad for at hjælpe studerende med at fremme deres karriere. MACL-programmet er det første af sin art designet til USA og internationalt uddannede advokater, der ønsker at specialisere sig i amerikansk selskabsret og værdipapirret og få et internationalt sammenlignende perspektiv på begge. Det er en intensiv, rigorøs boligoplevelse med en sommer, der giver studerende mulighed for at få en fuldt udbygget kandidatgrad på 12 uger.

Deltagelse i MACL-programmet giver advokater tid til at reflektere over deres praksis, stille spørgsmål i et miljø med lavt niveau og overveje nogle af de teoretiske grunde til deres professionelle arbejde. Med individuelt tilsyn fra vores juridiske skriftlige professorer, finpudser de deres færdigheder inden for forskning, analyse og skrivning, mens de holder pause for at tænke mere kritisk over et problem, de har fundet besværlige i deres fakturerbare arbejdstid. Kandidatuddannelsen med bredere og dybere juridisk viden vil MACL-studerende være bedre advokater, bedre talsmænd og bedre kolleger. Uddannet med en Michigan Law grad vil MACL-studerende blive en permanent del af Michigan Law samfundet og åbne døre til et kollegialt og dygtigt professionelt netværk for henvisninger, rådgivning og større jobtilfredshed.124137_Library_Skylights6.jpg

Studieprogram

Brug en sommer - 12 uger, fra maj til august - på at studere og bo i opholdssted ved Michigan Law . Undervist af Michigan Law fakultetsmedlemmer og dygtige gæsteprofessorer, der er eksperter med styrke inden for international og komparativ lovgivning, såvel som amerikansk selskabs- og værdipapirret, er MACL-gradens kursus- og skriveøvelser designet til at give intellektuelt rig forberedelse til fremtidige ledere inden for tværnational virksomhed øve sig.

20-studieprogrammet inkluderer tre obligatoriske kurser, tre valgfag og et skriftligt krav. Forfatterprojektet, med et ledsagende forskningskollokvium, varer de fulde 12 uger.

Læseplanen for 2020:

Kernekurser:

 • Amerikansk selskabsret i global sammenhæng
 • Amerikansk værdipapirregulering i global sammenhæng
 • Fusioner
 • Forskning Colloquium

Valgfag:

 • Internationale tilbud,
 • Global overholdelse,
 • Globale virksomhedsorganisationer,
 • International selskabsskat

Klasseværelsesoplevelsen forbedres af ekstraordinære begivenheder, såsom diskussioner med juridiske akademikere og praktiserende advokater, individuel matchning med fakultetet for at få hjælp til at skrive kravene, netværksmuligheder med Michigan Law alumni og sociale aktiviteter til at udvikle langvarige kollegiale forhold.

Fakultet

MACL-fakultetet har bemærkelsesværdige legitimationsoplysninger og erfaring. 2020-programmet vil indeholde professorer, der arbejdede på top advokatfirmaer i Los Angeles, New York og Washington, DC, konsulteret for Etiopien, Indonesien og staten Californien om selskabsretlige reformspørgsmål, ledet American Law and Economics Association og co -autoriseret den førende lærebog om værdipapirregulering. MACL-professorer bringer undervisningspriser, praktisk erfaring og dybtgående viden om amerikanske og udenlandske jurisdiktioner til dette sommerprogram, så de studerende kan flytte ind i virksomhedsarbejde eller tage deres virksomheds praksis til det næste niveau.

123659_016-readingroom-12-27-11-122-fused-dc4.jpg

Adgang Guidelines

Ansøgere skal være praktiserende advokater eller have en praktiseringsniveau i juridisk niveau fra USA eller i udlandet. Derudover kræves et højt niveau af engelsk færdigheder i læsning, skrivning, tale og lytning, hvilket fremgår af en iBT TOEFL-score på 100, en IELTS-score på mindst 7,0 eller andet bevis på engelskfærdighed. Ansøgere, der er bosiddende i Australien, Canada (undtagen Quebec), Irland, New Zealand, Det Forenede Kongerige eller USA (bortset fra Puerto Rico), og som har gennemført et strengt fuldtidsprogram med mindst tre års stilling -Sekundær uddannelse i et af disse lande er ikke forpligtet til at indsende engelske prøveresultater.

Hvordan man ansøger

De fleste ansøgere indsender deres ansøgning via webstedet til Law School Admissions Council (LSAC): www.lsac.org . Du kan også downloade vores PDF-applikation og sende den til vores kontor. Download applikationen her.

Application Checklist

 • Afsluttet ansøgningsskema
 • Curriculum vitae eller cv
 • Erklæring om formål
 • Officielle udskrifter (JD eller LLB ækvivalent; avancerede grader, hvis relevant)
 • To anbefalingsbreve
 • For ikke-indfødte engelsktalende: TOEFL eller IELTS-rapport

Boliger

Boliger er ikke inkluderet som en del af programmet. Imidlertid er pladser på campus i University of Michigan sovesale tilgængelige, og Ann Arbor's sommerhus undermarked er normalt ret robust, så møblerede og umøblerede lejligheder og huse kan findes inden for gåafstand fra Law School. Studerende optaget i programmet vil modtage yderligere oplysninger til at hjælpe dem med deres boligsøgning.

Undervisning og gebyrer

 • $ 30.763 for beboere i Michigan
 • $ 32.263 for ikke-Michigan beboere

Vigtige datoer for sommeren 2020

14. maj - Alle studerende skal ankomme i Ann Arbor om aftenen på denne dato.

15. maj - Obligatorisk orientering for alle MACL-studerende. Obligatorisk visumindtjekning for internationale studerende.

18. maj - 12. juni - 1. modul af MACL-klasser.

25. maj - Ingen klasser (mindedagsferie)

15. juni - 10. juli - 2. modul af MACL-klasser.

3. juli - Ingen klasser (US Independence Day Holiday)

13. juli - 7. august - 3. modul af MACL-klasser.

27. juli - Ingen klasser (Midterm break)

8. august - MACL-startceremoni og afslutning af programmet.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Læs mere

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Minimer