Master i skaderet

Generelt

Program beskrivelse

Kandidatuddannelsen er designet til at opbygge en streng undersøgelsesprofil, baseret på avanceret forskning i skadesloven i et europæisk og komparativt perspektiv, og især fokuseret på området ikke-kontraktmæssigt civilretligt ansvar og på grundlaget for analyse af de principper, som artikulere privatret med særlig opmærksomhed på den afhandling, der er foreslået af den bedste teori om nutidig ret.129557_rsz_man-in-black-holding-phone-618613.jpg

præsentation

Hvorfor studere denne master?

Universitetsuddannelsen i skaderet er, i modsætning til andre programmer om dette emne, der tilbydes på nogle spanske universiteter, officielt og verificeret af Ministeriet for Uddannelse og Videnskab. Det er beregnet til at opbygge en streng undersøgelsesprofil, der er baseret på avanceret undersøgelse af erstatningsloven i et europæisk og komparativt perspektiv, og især fokuseret på området ikke-kontraktmæssigt civilretligt ansvar og på grundlaget for analyse af de principper, der artikulerer Privatret, med særlig opmærksomhed på den afhandling, der er foreslået af den bedste teori om nutidig ret.

Kandidatuddannelsen undervises kontinuerligt fra studieåret 2012-2013 på spansk, selvom nogle anbefalede materialer er offentliggjort på engelsk. Masterens fleksible struktur, baseret på moduler og to specialiteter, letter den studerende til at tilpasse programmet efter deres egne interesser og faglige aktivitetsområder. Udviklingen og temporaliseringen af indholdet er også specielt designet til at tilpasse sig behovene hos studerende, der ønsker at tage en universitets kandidatgrad.

Det underviser, der underviser i programmet, inkluderer specialister med en lang akademisk karriere inden for dette område, både inden for det akademiske felt og i praksis. Law School på University of Girona tilbyder også nem adgang til lærere og støtte fra en komplet bibliografisk samling og et bibliotek udstyret med den nyeste teknologi til juridisk information. En lille universitetsby som Girona, mindre end en time fra Barcelona og det sydlige Frankrig, blandt andre fordele, giver studerende muligheden for at have alle universitets uddannelsesressourcer til rådighed uden at skulle støtte masseringen af de store byer. Derudover har den studerende til rådighed i selve byen og dens omgivelser et komplet udstyr til fritid, gastronomi og kultur med adskillige aktiviteter, der gør hans ophold endnu mere rentabelt og underholdende.

Master's Thesis (TFM), som masteren afslutter, kan præsenteres både personligt og telematisk.

Generel information

 • Master's Name: Master in Damage Law
 • Omfang: Jura, økonomi og erhverv
 • Type: Forskning
 • Tilknytningsenhed: Institut for europæisk og sammenlignende privatret
 • Akademisk sekretariat: Law School
 • Varighed: 60 ECTS (42 undervisning og 18 TFM)
 • Kalender og tidsplan: Intensivt program (42 ECTS-undervisning): 14 uger, fra januar til april. Åbningstider: Eftermiddage fra 15:00 til 21:00. Det anbefales at gøre TFM i det følgende studieår.
 • Regime: Fuldtid
 • Modalitet: Ansigt til ansigt
 • Undervisningssprog: spansk
 • Maksimalt antal steder: 30
 • Pris: Forregistrering: 30,21 euro. Reservation af sted: 500 euro (på grund af registreringen). Undervisning: 46,11 euro / kredit (65,87 euro / kredit for borgere i lande uden for Den Europæiske Union, ikke bosiddende i den spanske stat)

Uddannelsesmål

Programmet til universitetets kandidatgrad i skaderet, der tilbydes af universitetet i Girona, sigter mod avanceret juridisk uddannelse inden for de områder, der er mest knyttet til civilretligt ansvar. Det har to specialiteter, den ene i den private lov om kontraktmæssigt og udenfor kontraktligt ansvar og den anden i Grundlæggende til analyse af privatretten; begge giver adgang til doktorgraden. Forslaget tilbyder uddannelse i europæisk privat og komparativ lovgivning, der er essentiel for enhver forsker, der specialiserer sig i privatret, og i grundlæggende i privatret, grundlæggende for dem, der ønsker at udvikle en akademisk karriere knyttet til forskning i filosofi om privatret.

Adgang, adgang og registrering

Forkvalifikationskrav

At være i besiddelse af en bachelor- eller kandidatgrad i jura eller beslægtet emne, der inkluderer en uddannelse i privatret, og som tillader postgraduate studier. Under hensyntagen til programmets internationale tilgang er der ingen specifik forbehold for steder for udenlandske studerende (fra EHEA med en bachelorgrad eller kandidater i udenlandske uddannelsessystemer uden for EHEA uden behov for godkendelse med forudgående verifikation, der akkrediterer et uddannelsesniveau svarende til de tilsvarende spanske bacheloruddannelser, og som i det udstedende land giver adgang til postgraduate studier). Under alle omstændigheder vil kandidater med universitetsretlig uddannelse have præferentiel adgang.

Optagelse og registrering

For at få adgang til kandidatgraden skal du gennemføre universitetspræregistreringen. Kandidater uden for EU anbefales at forregistrere sig i de første forregistreringsperioder for at sikre, at de får et sted. Når forregistreringen er afsluttet, vil kandidatuddannelsesrådet vurdere den studerendes læseplan for at sikre kandidaternes egnethed i forhold til den dedikation, der er nødvendig for at få deres uddannelse. Kendskab til sprog vil blive taget i betragtning såvel som tidligere fordele inden for forskning eller erhvervserfaring.

Curriculum

moduler

Modul 1: Civilretligt ansvar

 • Civilretlige love: grundlæggende forhold
 • Ansvar for risiko og køretøjscirkulation
 • Ansvar for produkter, medicinsk og sundhedsmæssigt og produktsikkerhed

Modul 2: Skaderettsfilosofi

 • Epistemologiske fundamenter i testen om civilretligt ansvar
 • Økonomisk analyse af skadeloven

Modul 3: Praktiske aspekter af privatret

 • Forsikringslovgivning
 • Administrationens ægteskabelige ansvar

Valgfrit (klassificeret efter rejseplan)

Rejseplan: Privatret om kontraktligt og udenfor kontraktligt ansvar

 • Kontraktsret
 • Civilbeskyttelse af grundlæggende rettigheder
 • Systemer til vurdering af kropsskade: sammenlignede baser
 • Europæisk forbrugerlovgivning

Rejseplan: Fundamenter til analyse af privatret

 • Begrundelse og funktioner i civilretligt ansvar
 • Filosofiske forestillinger om årsagsforbindelsen
 • Fordelende aspekter af erstatningsretten
 • Ekspertbeviser i civilretligt ansvar

Andre valgfri (begge ruter)

 • Vigtigste spørgsmål om privatret I: europæisk juridisk tradition
 • Hovedspørgsmål vedrørende privatret II: faglige tilfælde og civilretligt ansvar

Master afhandling

karrieremuligheder

Den uddannelse, som denne master foreslår, er især nyttig for folk, der ønsker at forfølge en international professionel karriere, enten på professionelle kontorer eller i institutioner eller ikke-statslige organisationer, eller til professionel, offentlig eller privat praksis inden for det juridiske område af skader Fra et akademisk synspunkt er uddannelse i europæisk og komparativ privatret også en vigtig bagage for enhver forsker, der er specialiseret i privatret, da det giver en kritisk vision og viden om de strukturelle årsager til forskellene mellem de forskellige systemer og modeller.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el des ... Læs mere

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el desarrollo de la sociedad mediante la creación, transmisión, difusión y crítica de la ciencia, la técnica, las humanidades, las ciencias sociales y de la salud y las artes. Es motor económico y cultural de su entorno, y expresa la vocación de universalidad y de apertura a todas las tradiciones, avances y culturas del mundo. Minimer