Master i rummet, kommunikation og medielov (LL.M.)

Generelt

Program beskrivelse

Om

Kandidatuddannelsen i rum-, kommunikations- og medielov kombinerer en række kurser om rumlovgivning, international og europæisk satellitkommunikationslov, medielovgivning, elektronisk kommunikation og e-handelslov, intellektuel ejendomsret samt databeskyttelseslovgivning. Det dækker disse områder på internationalt, europæisk og nationalt plan.

I løbet af programmet erhverver de studerende komplet ekspertise inden for rumfart, kommunikation, IKT og medielovgivning inden for et spændende og udviklingsmæssigt område.

Programmet udstyrer eleverne med essentielle teoretiske, praktiske og analytiske evner til at udmærke sig i den hurtige juridiske verden af et løbende udviklingsområde. Det giver rigelige muligheder for udvikling i den offentlige og private sektor såvel som i den akademiske verden.

Internationale akademiske partnerskaber, samarbejde med partnere i den private og offentlige sektor og undervisning af akademikere og praktikere fra og uden for Luxembourg sikrer en levende udveksling samt relevant erfaring for studerende.

97926_CampusLimpertsberg.JPG

5 grunde til at specialisere sig i rumfart, kommunikation og medielov på universitetet i luxembourg

  1. Drage fordel af forskningsaktiviteterne fra SES-formanden i rummet, kommunikation og medielov på det juridiske fakultet, økonomi og finans.
  2. Luxembourg er hjemsted for mange internationale it-virksomheder, som f.eks. Global satellitoperatør SES, tv-selskab RTL, samt det europæiske hovedkvarter i Amazon, iTunes, PayPal, Skype og andre.
  3. En valgfri praktik giver eleverne mulighed for at få praktisk erfaring under deres studier. Topstuderende er berettiget til en placering på op til seks måneder med SES. Lignende arrangementer er på plads med andre partnere.
  4. Mulighed for at følge Domstolen i Den Europæiske Unions retspraksis om telekommunikations-, medie- og ikt-spørgsmål ud fra et førstehånds perspektiv og intensivere forsknings- og præsentationsfærdigheder i klasserum og skriftpapirer og en kandidatopgave.
  5. Få teknisk indsigt gennem besøg på telekommunikationsinstallationer og reguleringsagenturer som led i kurset.

Karrieremuligheder

Studerende vil være forberedt på beskæftigelsesmuligheder i nationale tilsynsmyndigheder, ministerier for telekommunikation og medier, private virksomheder, der beskæftiger sig med medier og telekommunikation, advokatfirmaer, internationale organisationer, der beskæftiger sig med rumkommunikation og udviklings- og hjælpeinstitutioner. LL.M. i rummet, kommunikation og medielov giver også et springbræt til yderligere akademiske studier på en ph.d. niveau.

97922_Library.jpg

Struktur af undersøgelser

Studerende, der søger master i rum-, kommunikations- og medielovgivning, kan gå direkte ind i kandidatuddannelsens andet år (M2) med det formål at opnå en LL.M. grad. Dette kræver en vellykket gennemførelse af fire års studier på 240 ECTS, typisk ved at have opnået en mastergrad i lov eller tilsvarende studier, herunder kurser i europæisk lov. Studerende vil blive optaget efter en afgørelse fra en admissionsudvalg.

Ansøgere, der har afsluttet tre års studier på 180 ECTS (typisk en bachelor i lov eller tilsvarende studier) er berettiget til at ansøge om det fælles første år af LL.M. studier ved universitetet i luxembourg (M1). Det tilbyder en række kurser i europæisk og international lov, hvorfra studerende kan vælge for at forberede sig til de særlige krav i andet år (M2).

Senest opdateret Apr. 2019

Om skolen

The Faculty of Law, Economics and Finance, University of Luxembourg includes three disciplines offering exceptional academic programs and conducting rigorous research activities. The Faculty is an evo ... Læs mere

The Faculty of Law, Economics and Finance, University of Luxembourg includes three disciplines offering exceptional academic programs and conducting rigorous research activities. The Faculty is an evolution from the departments of law and economics of the former University Center (Centre Universitaire), the predecessor to the University of Luxembourg. Minimer
Luxembourg by , Luxembourg by + 1 Mere Mindre