Master i lov

Generelt

Program beskrivelse

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er designet til at opfylde behovet for eksperter inden for forskellige lovområder, som er vigtige for Indonesien, både lokalt og globalt. Det tilbyder unikke moduler til at forbedre elevernes viden og evne til at analysere loven i den indonesiske kontekst samt bidrage til udviklingen af loven i den globale kontekst. Udrustet med en LLM-grad er vores alumner rettet mod at kunne udfylde kritiske juridiske stillinger inden for en bred vifte af felter, fra multinationale selskaber til internationale organisationer.

Gennem vores koncentrationsområder vil LLM-studerende blive udsat for ekspertise fra undervisere fra UGMs partneruniversiteter fra hele verden. Mulighederne er åbne for mange udvekslings- og togradsprogrammer med skræddersyede ordninger til University of Queensland, Queen Mary University London, Erasmus University Rotterdam, University of Leiden, University of Reading og andre fremtrædende universiteter over hele verden.

Mission

Målet med uddannelsen er at:

 1. holde uddannelse, der kan forbedre akademisk viden gennem kritisk, progressiv og innovativ tænkning til udvikling af juridisk videnskab;
 2. udføre forskning til udvikling af juridisk videnskab og fordele ved samfundet
 3. udføre samfundstjenesteaktiviteter for at forbedre folks viden og bevidsthed om loven
 4. udvikle samarbejde på nationalt og internationalt plan.

Vision

Visionen af uddannelsen er at være et klasseord, konkurrencedygtigt og innovativt studieprogram med det formål at styrke den juridiske videnskab inden for indsatsen for at tjene til national og stats interesser baseret på indonesisk kulturel, menneskehed, der er i overensstemmelse med Pancasila.

Output og mål

Målet med uddannelsen er at skabe akademikere af høj kvalitet og knowledgable inden for juridisk videnskab, og i stand til at levere løsninger på juridiske spørgsmål, der opstår i samfundet.

Curriculum

Studieordningen på LL.M-programmet består af kerne-, obligatorisk koncentration og valgfag. Koncentrationsområder ved LL.M. Programmet består af forretningsret, international lovgivning og lov og styring. I overensstemmelse med LLM-forordningen er det obligatorisk for studerende at gennemføre 45 studiepoeng, der er opdelt i følgende fem typer moduler:

 1. Obligatoriske moduler, bestående af fem kurser på i alt 21 point;
 2. Tematiske moduler i henhold til fire klynger: Forretningsret, folkeret, strafferet og lov og styring. Hver klynge tilbyder fire kurser på i alt 12 point;
 3. Valgfrie moduler, der skal tages uden for en studerendes tematiske kursus, bestående af fire kurser på i alt 12 point.

Fordelingen af hvert moduls kurser er som følger:

 1. Obligatoriske kurser (12 point)
  1. Juridisk teori (3 point)
  2. Juridisk politik (2 point)
  3. Juridisk sociologi (2 point)
  4. Menneskerettighedslov (2 point)
  5. Metode for juridisk forskning (3 point)
  6. International eksponering (3 point)
  7. Speciale (6 point)
 2. Tematiske kurser (12 point)
  • Business Law Cluster
   1. Banklovgivning (3 point)
   2. Aktiviteter inden for kapitalmarkedet (3 point)
   3. Forsikringsret (3 point)
   4. Corporate Law (3 point)
 3. International Law Cluster
  1. Public International Law (3 point)
  2. International Organisationslov (3 point)
  3. Havets lov (3 point)
  4. International humanitær ret (3 point)
 4. Juridisk og Governance Cluster
  1. Forfatningsudvikling og principper for god regeringsførelse (3 point)
  2. Offentlig politik, lovgivning og revision mekanisme (3 point)
  3. Lokal regering: National og Comparative Law Perspective (3 point)
  4. Statens finansiering og statsudgifter (3 point)
 5. Kriminallov
  1. Comparative Criminal Law (3 point)
  2. International Criminal Law (3 point)
  3. Indonesisk straffesystem (3 point)
  4. Kriminologi og Victimologi (3 point)
 6. Valgfrie kurser (12 point) Valgfrie kurser skal vælges fra enhver klynge uden for en studerendes koncentration / klynge / tematiske område.

Adgangskrav

Ansøgere, der opfylder nedenstående krav, kan ansøge om ph.d.-uddannelsen, så længe de indskriver sig på samme fagstudie af bachelorgrad eller andre studieområder, som godkendes af programleder:

 1. Farvet fotografi, formel kjole og poser (taget ser lige frem til kameraet), med en blå baggrund.
 2. Original certifikat eller legaliseret certifikat. En bachelorgrad eller tilsvarende, der er fra et akkrediteret studieprogram i samme felt og / eller relateret til postgraduate programmet, vil blive taget i UGM.
  • Letter of graduation er ikke anerkendt.
  • Udenlandske ansøgere skal have et tilsvarende eksamensbevis fra Ministeriet for Videregående Uddannelse i Indonesien (DIKTI).
 3. Original transkript eller legaliseret kopi af det originale transkript
 4. Akkreditering certifikat af bachelorgrad eller tilsvarende, under flere krav:
  • Akkreditering af studieprogrammet er den nuværende akkreditering og beviset ved scanningsskærm eller printskærm af akkrediteringsattest fra National Accreditation Board (BAN-PT), som stadig er gældende.
  • Det studieprogram, som akkrediteringen stadig er i færd med fornyelse, bevist ved modtagelse af indsendelsesskemaet til National Accreditation Board (BAN-PT) og ikke ved anbefaling fra universitetet.
  • Certifikat akkreditering for udenlandske ansøgere er bevist ved Letter of Equivalent Foreign Diploma (Surat Keputusan Penyetaraan Ijazah Luar Negeri) fra DIKTI.Hvis akkrediteringsattesten er ugyldig, bliver den ikke behandlet.
 5. Et gyldigt certifikat for akademisk potentiel test, gyldighed er kun i 2 år efter den udstedte score.
  • Academic Potential Test eller Tes Potensi Akademik (TPA) BAPPENAS
  • Postgraduate Academic Potential Test eller Tes Potensi Akademik Pascasarjana (PAPs) UGM
  • Grundlæggende akademiske evner Test ved Association of Indonesian Psychological eller Tes Potensi Dasar Akademik (TPDA PLTI)
 6. Et gyldigt certifikat for engelsk færdighedsprøve, gyldighed er kun i 2 år efter den udstedte score. Et gyldigt certifikat for engelsk færdighedsprøve udstedes af:
  • Academic English Proficiency Test (AcEPT) fra UGM,
  • International English Testing System (IELTS) under IDP institutioner,
  • Internetbaseret (iBT) TOEFL under IIEF-institutioner,
 7. Anbefalingsbrev fra 2 (to) forelæsere fra tidligere studieprogram, helst akademiske rådgivere eller kontorleder.
 8. Sundhedscertifikat fra en læge på et hospital eller klinik.
 9. Specifikke krav:
  • Ansøgernes fremskrivning i efteruddannelsen på UGM med begrundelse, forventning, plan for forskningstema og planer efter eksamen.
  • Forskningsforslag / Skriv et essay / et andet specifikt krav fra instituttet eller studiet sendes direkte til studieprogrammet (ikke nødvendigt at uploade) og sendes sammen med en kopi af registreringsformular.
 10. Studietilladelse fra den institution, hvor ansøgerne arbejder.

Adgangsprocedure

 1. Kontakt program undersøgelse for at identificere de specifikke vilkår eller yderligere krav, der er nødvendige for udvælgelse.
 2. Opret en konto ved online registrering.
 3. Tilmeld dig online.
  • Ansøgere skal udarbejde alle de krævede dokumenter. Sen indsendte dokumenter efter registreringen vil ikke blive behandlet.
  • Ansøgere skal scanne de nødvendige dokumenter (minimumstørrelsen er 150KB og den maksimale størrelse er 800 KB hver fil, scanningen af dokumenter skal tydeligt ses og farves), og derefter uploade alle dokumenter ved online registrering.
 4. Anbefalingsbrev fra 2 (to) forelæsere fra tidligere studieprogram, helst akademiske rådgivere eller kontorleder. Webstedets link til onlineindgivelse vil blive givet af UM UGM-udvalget direkte til akademiske rådgivere eller kontorleder via e-mail. Sørg for, at dommens e-mail-adresse er en aktiv e-mail-adresse.
 5. Betal det ikke-refunderbare ansøgningsgebyr via Multi Payment System af Bank Mandiri, BNI, BRI, BTN, BPD DIY, CIMB NIAGA eller Bank Syariah Mandiri (BSM) efter anmodning.
 6. Udskriv registreringsskemaet, der vil blive brugt til at registrere (for ansøgere, der blev godkendt som postgraduate studerende).
 7. Hvis du ikke kan udskrive ansøgningsskemaet eller din online ansøgning fejler, bedes du kontakte os.

Generelle faglige regler

Alle studerende skal overholde de generelle faglige regler i Det Juridiske Fakultet UGM som følger:

 1. Alle studerende skal opfylde alle opgaver og deltage i mindst 75% af de samlede møder i klassen. Undladelse af dette kan resultere i udelukkelse fra afsluttende eksamen, hvilket kan resultere i suspension eller skade på den endelige karakter, prøvetid, suspension eller afskedigelse.
 2. I tilfælde af at en forelærer bliver opmærksom på, at en studerende har været fraværende uden en gyldig undskyldning for mere end den gældende fraværsafbrydelse, skal en sådan underviser underrette sekretariatet. Ledelsen tager i lyset af alle gældende omstændigheder og efter høring af den rapporterende forelæsende afgørelse om en eller flere af følgende:
  • Udelukkelse af den studerende fra kurset
  • Tildeling af lønklasse E til den studerende til kurset.
 3. Hver foredragsholder har ret til at undlade at afvise en studerende af en gyldig grund. Fakultetet for akademiske og studerendes anliggender kan beslutte, at en studerende på grund af ekstraordinære omstændigheder, der rammer længere tid, skal undskyldes for en bestemt periode fra møderne i de kurser, han eller hun tager.
 4. Hver elev skal forpligte sig til møder og undersøgelser af alle kurser, hvor han eller hun er registreret i studieplanen (KRS).
 5. Forfalskning af en anden elev eller et fakultetsmedlems eller medarbejderes underskrift til deltagelse i klassen eller et andet formål er forbudt og betragtes som en strafbar handling i henhold til den indonesiske straffelov. En studerende, der er blevet identificeret som forsætligt at have smedet en underskrift af en anden person til deltagelse i klassen, kan opsiges fra tilmelding på det pågældende kursus.
 6. Kun studerende, der er passende klædt, kan optages i en klasse eller en akademisk aktivitet på fakultetet.
 7. Ærmeløse toppe, T-shirts, korte bukser, tøfler og ethvert gennemsigtigt, revet eller afslørende stykke tøj er strengt forbudt i klassen. En forelærer har det fulde privilegium at forbyde en elev fra klassen, hvis en sådan studerende er blevet fundet ikke at overholde den relevante tøjstandard.
 8. Studerende, der er forsinkede i mere end 15 minutter, må ikke optages i klassen af nogen grund.
 9. Rygning er forbudt i alle udpegede områder på campusen, og spisning i klassen er forbudt.
 10. Mobiltelefoner er generelt forbudte i klassen og under eksamen.
 11. Ingen studerende skal optage arbejdet på et klassemøde uden udtrykkelig tilladelse fra den ansvarlige lektor.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila.

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila. Minimer