Master i lov og forvaltning

Generelt

Program beskrivelse

præsentation

I dagens udfordrende og evoluerende kontekst kræver evnen til at forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheden en tværfaglig tilgang. MSc i lov og ledelse giver et klart svar på dette marked behov, hvilket giver en unik mulighed for at uddanne fagfolk med solid viden på begge områder.

Dette område repræsenterer vores første fakultet for tværfaglig uddannelse på kandidatniveau og har til formål at uddanne fagfolk kvalificeret til at reagere på en organisations behov på globalt plan og forberede dem ikke blot til at identificere og foreslå løsninger på organisationens spørgsmål, men også at beslutte og udføre.

Det var designet til fagfolk, der arbejder i erhvervslivet eller andre organisationer, såvel som for dem, der ønsker at praktisere (eller praktisere effektivt) forretningsret eller forretningsrådgivning og selvfølgelig forretningsadvokater.

Udover den dybtgående uddannelse inden for erhvervslov kombinerer denne kandidatuddannelse udviklingen af vigtige kompetencer i forståelsen af virksomheder, deres eksterne miljø og nogle af hovedområderne i deres ledelse som corporate finance, marketing og folketing. Resultatet er fagfolk klar til effektivt at tackle en bred vifte af udfordringer. På grund af den dybe dialog mellem lov og ledelse vil denne kandidatuddannelse uden tvivl give mere informerede og multifaceted fagfolk, der er i stand til succesfulde tilgange til udfordringerne i nutidens virkelighed.

Kandidater med en hvilken som helst grad er optaget.

Professionelle udganger

Uddannelse i loven giver kvalifikation til alle de klassiske juridiske erhverv, såsom advokatvirksomhed, retsvæsen, retssag, registre og notar og andrager. Det kvalificerer sig også til nye erhverv i forbindelse med mægling, såsom mægling og kommerciel voldgift, kriminel og familiemægling, mægling i forbrugtvister mv.

Juridisk uddannelse giver også politiet mulighed for at fungere i statens centrale, regionale og lokale myndigheder, herunder udøvelse af diplomatiske opgaver og politisk funktion af politiet (PJ, PSP, GNR, SEF, GF, SIS).

Det er også almindeligt at finde jurister i revisionsselskaber, virksomheder (selv i forvaltningsområdet), journalistik, uddannelse, foreninger og fonde og internationale organisationer (FN, EIB, IMF, fællesskabsinstitutioner, ikke-statslige organisationer).

Studieplan

Vintersemester

 • Forhandling og indgåelse af kontrakter
 • Business Finance
 • Ledelse og forretningsstrategi
 • Kapitalisering og finansiering af selskaber af kvoter og anonyme (seminar) *
 • Nye retningslinjer for selskabslov: Medlemmers magt og magt (Seminar) *
 • Valgfri juridisk disciplin

Sommer semester

 • Kommercielle selskaber (Ansvar)
 • Finansielle markeder
 • People Management
 • Erhvervsøkonomi (Seminar)
 • Struktur og Corporate Governance (Seminar) *
 • Ansvarsforsikring for administratorer og medlemmer af tilsynsorganet (seminar) *
 • Marketing (Seminar) **
 • Regnskabsstandarder (seminar) **

* Af de fire foreslåede juridiske seminarer skal den studerende vælge mindst to og kan erstatte de to andre til læseplaner svarende til 6 ECTS af følgende områder inden for jurist: Forretnings- og erhvervsret, skattelov eller arbejdsret.

** Alternative seminarer

mobilitet

Internationale stadier

Juridisk Skole er stærkt engageret i at give sine studerende den omfattende og kvalificerende træning, der følger af internationale mobilitetserfaringer. I denne sammenhæng opmuntrer og fremmer det realiseringen af forskellige internationale praktikopholdsmetoder i overensstemmelse med studentens mål og profil inden for rammerne af Erasmus Programmet, Fri Mobilitet eller Studeringsprogrammet i Udenrigsministeriet.

Studerende, der tager disse placeringer, kan til dette formål drage fordel af et Erasmus-stipendium, hvis praktikopholdet udføres i et land omfattet af dette program (f.eks. Medlemsstater i Den Europæiske Union, Island, Liechtenstein, Norge, Makedonien, Tyrkiet) samt en mulig reduktion af studieafgifter i løbet af mobilitetsperioden.

Anerkendelsen af disse praktikophold er resultatet af indskrivning i et eksamensbevis, når de ikke anerkendes som en læseplan. Alle studerende, der er indskrevet i 2. skolekursus, kan ansøge om følgende praktikophold:

Studerende Praktikophold ved Udenrigsministeriet

Mobilitet af studerende til portugisiske diplomatiske missioner (ambassader, missioner, konsulater i studieplanuddannelsen i Udenrigsministeriet) og kan drage fordel af et Erasmus-stipendium.

Forskningsstipendier

Mobilitet rettet mod forskningen til kandidatafhandlingen, der skal udføres efter akademisk periode, i en videregående uddannelsesinstitution med en minimumsvarighed på 2 måneder og højst 5 måneder, der er berettiget til et Erasmus-stipendium.

Praktikophold for nyuddannede

Mobilitet for nyuddannede studerende til at udføre en praktikplads i en diversificeret faglig sammenhæng med en minimumsperiode på 2 måneder og højst 12 måneder, der skal gennemføres efter afslutningen af kandidatuddannelsen og kan drage fordel af et Erasmus-stipendium.

Sommer praktikophold

Mobilitet for studerende i faglig eller universitets sammenhæng med en minimumsperiode på 2 måneder og højst 3 måneder og kan drage fordel af et Erasmus stipendium.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Læs mere

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Minimer