Master i international og europæisk lov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

  • Det Juridiske Fakultet er den ældste og mest prestigefyldte lovskole i Litauen.
  • Et program designet til de mest relevante og opdaterede kurser i tre forskellige baner (International og menneskerettigheder; Tech Law; Business Law).
  • Studerende har ret til at deltage i internationale konferencer og andre akademiske begivenheder.
  • Fremragende professorer fra hele Europa.

Formålet med studiet er at uddanne juridiske eksperter og juridiske servicepersonale med den omfattende og dybe viden om internationale, internationale-regionale og europæiske juridiske normer, der påvirker de vigtigste områder i nationale retssystemer samt udvikling, fortolkning og anvendelsespraksis for disse juridiske normer; evner til at identificere, analysere og løse komplekse problemer relateret til lovgivning og juridisk anvendelse i sammenhæng med international og europæisk lov; evner til at anvende den erhvervede viden i professionel praksis på en innovativ og integreret måde for at bilægge tvister og juridiske konflikter, der opstår i et internationalt miljø kritisk tilgang og færdigheder til at udføre uafhængig forskning og give forslag baseret på videnskabelig analyse.

141913_QB3A8336.jpgVilnius University","author_url":"","source":""}" alt="141913_QB3A8336.jpg" />

Programmet varer tre semestre (1,5 år, 90 ECTS). I starten af studiet vælger hver studerende det spor, han eller hun er interesseret i tre muligheder:

  • Folkeret og menneskerettigheder
  • Teknisk lovgivning;
  • Forretningsret.

Studerende studerer to generelle obligatoriske kurser (20 ECTS), der repræsenterer kernen i programmet, samt fire obligatoriske kurser (20 ECTS) i det valgte interessespor. De resterende point (20 ECTS) tildeles til den studerendes frie valg. Disse valgfri kurser (4 valgfag) giver mulighed for at designe individuelle studieres profiler inden for de studerendes bekymringer og behov og til at forfølge dagsordenen for personlig uddannelse. Hvert kursus inkluderer forelæsninger samt praktisk undervisningstid (seminarer, workshops, svære aktiviteter osv.). Som alle kandidater afsluttes dette studieprogram med udarbejdelse af en speciale (30 ECTS) om et videnskabeligt og / eller praktisk relevant emne.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

  • Bachelor of Laws eller en tilsvarende kvalifikation fra en jurist fra højere læreanstalter.
  • Engelsk sprogfærdighed - niveauet ikke lavere end B2 (efter den fælles referenceramme for sprog godkendt af Europarådet), bevis for færdigheder i engelsk: IELTS 5.5+, iBT TOEFL 65+; Kravet gælder ikke for dem, der er uddannet fra de studier, der leveres på engelsk, eller hvis det er et kandidats modersmål.

International Mobilitet

Studerende kan deltage i ERASMUS + mobilitetsprogrammet, der giver mulighed for praktikophold i udlandet.

Karrieremuligheder

Kvalifikationen gør det muligt for kandidater at være juridiske eksperter (rådgivere) for både offentlige og private enheder, engagere sig som problemanalytikere eller forskere i akademiske institutioner såvel som at arbejde i alle større juridiske erhverv i nationale og internationale, statslige og ikke-statslige organisationer og virksomheder. En mulighed for at have et kontor i regulerede erhverv (dommere, advokater, anklagere, embedsmænd osv.) Vil afhænge af kvalifikationskrav, der gælder i et bestemt land, og anerkendelsen af udenlandske studier.

Kandidater fra programmet vil være i stand til at forfølge en akademisk karriere i Litauen og i udlandet for at fortsætte deres postgraduate studier i Ph.D. program i samfundsvidenskab.

Studenterundersøgelser

Andrii Hubai, en studerende fra Ukraine

"Internationalt og europæisk lovprogram, der tilbydes på Vilnius University skiller sig ud blandt andre, da det giver indsigt i den litauiske oplevelse af integration i EU. Ved at studere det føler jeg mig selv på randen af udvikling af den nye generation af advokater, der er ved at blive drivkraften i Østeuropa. "

Elene Tevzadze, en studerende fra Georgien

"Jeg valgte Vilnius University grund af dets lange historie og på grund af den viden om, at universitetet leverer en god uddannelseskvalitet. Som bachelor har jeg altid ønsket at fortsætte mine studier inden for international og europæisk ret, og Vilnius University var en af de bedste, der gav mig denne mulighed. At studere i et andet land på et andet sprog var en udfordring for mig. Men efter en meget lille periode blev det lettere at studere på grund af det venlige personale, der hjalp mig gennem hårde situationer.

Professionelle foredragsholdere var meget hjælpsomme, vi var i stand til at stille spørgsmål når som helst under forelæsningerne som via e-mail, hvilket gjorde det lettere for mig at studere, så længe jeg vidste, at hvis jeg ikke forstod noget, ville jeg være i stand til at få svar når som helst. Universitetet foreslår også forskellige offentlige foredrag og konferencer, hvilket er meget nyttigt for at få yderligere uddannelse.

På trods af uddannelsen er jeg meget glad for, at jeg har fået venner fra forskellige lande, og jeg havde en chance for at kommunikere med fremragende fagfolk, der også er mine kolleger. Jeg er meget glad og stolt over at være en del af Vilnius University og jeg er sikker på, at den viden, jeg har fået her, vil hjælpe mig med at skabe en succesrig karriere i fremtiden. "

Olga Shevchenko, en studerende fra Ukraine

"Studieprocessen ved Vilnius University er et kompleks af et stort udvalg af muligheder, der sigter mod at levere det højeste kvalitative uddannelsesniveau for studerende, der opnår forskellige grader. Under programmet for international og europæisk ret har jeg ikke kun muligheden for at få succes gennemføre en lang række juridiske klasser, men også til at deltage i et stort antal yderligere seminarer, rundborde, konferencer og sommerskoler, hvor professorer fra både Den Europæiske Union og USA-dimensionen gav mig og mine kolleger evne til at holde juridisk videnskabelige taler og drage domstolens deltagelse. Derfor sætter jeg stor pris på at være en del af Vilnius University og ønsker, at hver studerende fra alle sider af verden føler det samme.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Læs mere

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Minimer
Vilnius , Kaunas + 1 Mere Mindre