Master i international lov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Kurset

LLM International Law programmet er designet til dem, der ønsker at udvikle specialkompetencer i international ret.

Dette program giver dig mulighed for at udvikle en dybtgående forståelse af loven i forhold til centrale internationale emner. Du opfordres til at overveje lovens rolle i internationale anliggender og at udvikle en kritisk forståelse for, hvordan loven påvirker alle aspekter af den internationale aktivitet, fra handel og retsforfølgning af forbrydelser, til brug af magt i internationale relationer, menneskerettigheder og beskyttelse miljøet.

Du vil have mulighed for at undersøge rolle og forhold mellem internationale organisationer og institutioner som FN, Den Internationale Domstol og EU. Programindholdet informeres af de seneste debatter og udviklinger i folkeretten og har til formål at engagere elever i virkelige tilfælde og dilemmaer.

En væsentlig afhandling er påkrævet som en del af din undersøgelse, som er designet til at gøre det muligt for dig at forbedre dine forskningsfærdigheder, når du foretager en detaljeret undersøgelse i et område efter eget valg.

Hvordan du studerer

Programmet leveres i to timers seminarer, en gang om ugen, i hvert modul. Omfattende forberedelse er påkrævet for hvert seminar, og bred læsning forventes.

Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes der for hver time i klassen studerende at tilbringe to-tre timer i en selvstændig undersøgelse.

For mere detaljeret information kontakt venligst programlederen.

Hvordan man vurderes

Alle moduler bedømmes ved skriftlige opgaver. Der er også et krav om at skrive en væsentlig afhandling. Der er ingen eksamener, skriftlige eller mundtlige.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

Første eller anden klasse æresbevisning grad i et relevant emne.

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 ​​i hvert element eller tilsvarende. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer