Master i europæisk og international skatteret (LL.M.)

Generelt

Program beskrivelse

Om

Denne højt specialiserede LL.M. forbereder kandidater til at blive ledere inden for deres respektive områder af skatteekspertise - det være sig i en privatretlig praksis eller et revisionsfirma, i statsforvaltningen, i retsvæsenet eller i den akademiske verden.

Studerende vil være parat til at beherske de generelle principper i skattelovgivningen for at kunne arbejde med nye eller ukendte juridiske regler og med succes at anerkende spørgsmål, der opstår i nye skatteområder, på dette stadigt skiftende område.

Derudover vil eleverne lære at gøre brug af det omfattende luxembourgske skatteaftale netværk og få førstehånds eksponering for reelle skatteproblemer og retspraksis ved Den Europæiske Unions Domstol. Dette program lægger særlig vægt på samspillet mellem skatteaftaleloven og den indenlandske skattelovgivning samt virkningerne af primær og sekundær EU-lov om indenlandske skatteregler.

I løbet af kurset arbejder eleverne på flere casestudier under ledelse af førende skatte advokatfirmaer og deltager i forskningsprojekter arrangeret af ATOZ-formanden for europæisk og international beskatning.

97926_CampusLimpertsberg.JPG

5 grunde til at specialisere sig i europæisk og international skattelov ved universitetet i luxembourg

  1. Programmet nyder godt af Luxembourgs nøgleposition i international finansiering og støtte fra internationale skattefirmaer i landet, der gerne vil møde vores studerende for praktik og mulige fremtidige beskæftigelsesmuligheder.
  2. Kurser undervises af en blanding af førende akademikere og praktikere fra Luxembourg og Europa.
  3. Studerende erhverver praktiske færdigheder i et skat-praksis workshop med coaching fra professionelle eksperter.
  4. Programmet nyder godt af tæt samarbejde med forskningsaktiviteter fra ATOZ-formanden for europæisk og international beskatning. For de bedste ansøger (er) tilbyder ATOZ Foundation et prestigefyldt stipendium på op til 10.000 EUR til dækning af leveomkostningerne og studiet i Luxembourg.
  5. Studerende gradueres med en grad, der er skræddersyet til kravene i den luxembourgske skattepraksis og sikrer fremragende beskæftigelsesmuligheder. På grund af det internationale perspektiv er de opnåede færdigheder lige så relevante for studerende, der ønsker at arbejde i udlandet.

Karrieremuligheder

Studerende vil være forberedt på beskæftigelsesmuligheder i den juridiske skatte og rådgivning sektor, finansielle eller advokatfirmaer, nationale myndigheder og europæiske og internationale institutioner. LL.M. I europæisk og international skattelov er der også et springbræt til yderligere akademiske studier på ph.d.-niveau.

97922_Library.jpg

Struktur af studier:

Studerende, der søger kandidat i europæisk og international skatteret, kan komme direkte ind i kandidatuddannelsens andet år (M2) med det formål at opnå en LL.M. grad. Dette kræver en vellykket gennemførelse af fire års studier på 240 ECTS, typisk ved at have opnået en mastergrad i lov eller tilsvarende studier, herunder kurser i europæisk lov og skattelovgivning. Studerende vil blive optaget efter en afgørelse fra en admissionsudvalg.

Ansøgere, der har afsluttet tre års studier på 180 ECTS (typisk en bachelor i lov eller tilsvarende studier) er berettiget til at ansøge om det fælles første år af LL.M. studier ved universitetet i luxembourg (M1). Det tilbyder en række kurser i europæisk og international lov, hvorfra studerende kan vælge for at forberede sig til de særlige krav i andet år (M2).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European in ... Læs mere

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European institutions, Luxembourg’s leading international financial centre and its vibrant business community. Institutional and private sector partnerships, sponsored Chairs and a growing network of international partner universities make the FDEF a vibrant academic hub at the heart of Europe. Minimer
Luxembourg by