Master i cybersikkerhedsret og digitalt miljø

Generelt

Program beskrivelse

cirka

Vi uddanner fagfolk, der er specialiserede inden for cybersikkerhedslovgivning og det digitale miljø, som vil svare på de nye udfordringer, som loven står overfor, baseret på de fremskridt, der er opnået fra de nye kommunikations- og informationsteknologier.

Retter sig hovedsageligt mod kandidater inden for jura og computerteknologi, men er også åben for andre relaterede grader og fagfolk, der søger at bevise deres erfaring med en postgraduate universitetsgrad.

Hvis du er interesseret i at lære at

 • Kend og styr de tekniske aspekter af Cybersecurity.
 • Vide og vide, hvordan man anvender beskyttelsesforanstaltningerne for grundlæggende frihedsrettigheder og rettigheder knyttet til det digitale miljø.
 • Koordinere og planlægge fra et tværfagligt perspektiv styringen af cyberrisici i organisationer og virksomheder.
 • Vide og vide, hvordan man anvender de grundlæggende principper og grundlæggende elementer i virksomhedens juridiske og sociale ansvar i digitale miljøer.
 • Ved, hvordan man identificerer sårbarheder og planlægger cyberhændelser, der er forbundet med teknisk styring af information.

Hvad vi tilbyder dig

 • Læreplanpraksis i enheder med maksimal prestige.
 • Multidisciplinær træning
 • Respons på de nye udfordringer, som loven står overfor, baseret på de fremskridt, der stammer fra informationsteknologi.
 • Forøgelse af mulighederne for kvalificeret ansættelsesevne.

Professionelle udflugter

Høj grad af indsættelse på arbejdspladsen:

 • Advokat med speciale i cybersikkerhed og digitalt miljø.
 • Databeskyttelsesansvarlig.
 • Kontrolmyndighed
 • Juridisk rådgiver med speciale i ny teknologiret.

kompetencer

GRUNDLÆGGENDE KOMPETENCER

Viden og forståelse for, at skabe et grundlag eller mulighed for originalitet i udvikling og / eller anvendelse af idéer, ofte i en forskningsmæssig sammenhæng.

At de studerende kan anvende deres viden og deres evne til at løse problemer på nye eller ukendte miljøer inden for bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres fagområde.

Studerende er i stand til at integrere viden og håndtere kompleksitet, og formulere domme på grundlag af oplysninger, der var ufuldstændige eller begrænset, inkluderer overvejelser om sociale og etiske ansvar i forbindelse med anvendelsen af ​​deres viden og domme.

At eleverne ved, hvordan de kommunikerer deres konklusioner og den viden og de ultimative grunde, der støtter dem til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper på en klar og utvetydig måde.

At eleverne har de læringsevner, der giver dem mulighed for at fortsætte med at studere på en måde, der i vid udstrækning er selvstyret eller autonom.

GENERELLE KOMPETENCER

Kend systemet med kilder, grundlæggende rettigheder og friheder og de grundlæggende principper i cybersikkerhedslovgivning og digitalt miljø.

At vide, hvordan man anvender internationale, nationale og lokale regler og forskrifter inden for cybersikkerhed og digitalt miljø i en tværfaglig og avanceret kontekst.

Forstå, forholde sig og anvende til praksis, koncepter, metoder og professionel praksis fra forskellige discipliner, der er nyttige til at identificere og løse problemer inden for cybersikkerhedslovgivning og digitalt miljø.

Ved, hvordan man integrerer tværfaglige koncepter for at kunne analysere, fortolke og løse problemer og juridiske, politiske og sociale konflikter, der opstår inden for cybersikkerhedsret og digitalt miljø.

Anvend det sæt færdigheder, evner og holdninger, der er erhvervet til personlig og social udvikling, definerer og fremmer juridiske løsninger baseret på loven om cybersikkerhed og digitalt miljø, som favoriserer ligestilling mellem kønnene, demokratisk deltagelse og universel tilgængelighed.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Minimer
León , Ponferrada + 1 Mere Mindre