Læs den officielle beskrivelse

Kurset

LLM International Corporate and Commercial Law er designet til jurister og fagfolk, der ønsker at udvikle den specialiserede juridiske ekspertise, der kræves i dagens globale økonomi.

Betydningen af nationale grænser er aftagende, og omfattende kendskab til loven om international handel og kommercielle forhold er af største vigtighed. Dette program giver dig mulighed for at udvikle en dybtgående viden om de love og regler, der regulerer virksomhedernes og kommercielle aktiviteter på tværs af landegrænser.

Giver dig mulighed for at reflektere over de private og offentlige dimensioner af de lovbestemmelser, der er nødvendige for at styre verdensøkonomien, har dette program til formål at forberede dig til at reagere på den forandrede og dynamiske karakter af juridiske forhold mellem virksomheder, enkeltpersoner og stater.

En væsentlig afhandling er påkrævet som en del af din undersøgelse, og dette er designet til at gøre det muligt for dig at forbedre dine forskningsfærdigheder, når du foretager en detaljeret undersøgelse i et område efter eget valg.

Hvordan du studerer

LLM giver eleverne mulighed for at reflektere de private, corporate og offentlige dimensioner af de lovbestemmelser, der er nødvendige for at styre verdensøkonomien med moduler om international forretningslovgivning (herunder både international handel og internationalt salg af varer), privat folkeret og offentlig regler om EU's indre marked og bl.a. Verdenshandelsorganisationen.

Kontakt og uafhængig undersøgelse

Programmet leveres i to timers seminarer, en gang om ugen, i hvert modul. Omfattende forberedelse er påkrævet for hvert seminar, og bred læsning forventes.

Postgraduate-studiet indebærer en betydelig del af uafhængig undersøgelse, udforskning af materiale under forelæsninger og seminarer. Som en generel vejledning forventes det, at hver time i klassen studerende skal bruge to-tre timer i selvstændig undersøgelse.

Hvordan man vurderes

Alle moduler bedømmes ved skriftlige opgaver. Der er også et krav om at skrive en væsentlig afhandling. Der er ingen eksamener, skriftlige eller mundtlige.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

Første eller anden klasse æresbevisning grad i et relevant emne.

Internationale studerende vil kræve engelsk sprog på IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element eller tilsvarende.

Program undervist i:
Engelsk
University of Lincoln

Se 6 flere kurser fra University of Lincoln »

Senest opdateret March 5, 2019
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
15,600 GBP
Internationale studerende. | Hjem / EU-studerende: £ 8.600
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date