MSL i offentlige indkøb

Generelt

Program beskrivelse

Siden 1960 har GW leveret en streng læseplan, der spænder over den tværfaglige rækkevidde af offentlige indkøbsuddannelser. I dag udgør den føderale regerings årlige erhvervelse af tjenester, forsyninger og byggeri mere end 500 milliarder dollars. Statlige og lokale offentlige indkøb tilføjer betydeligt mængden af offentlige indkøb og de tilknyttede juridiske praksismuligheder. Efterhånden som den globale markedsplads bliver mere flydende og integreret, bliver viden om internationale og sammenlignende offentlige indkøb stadig vigtigere. Verdenshandelsorganisationens udvikling har skabt en ny dialog om den rolle, offentlige indkøb spiller for både udviklingslande og udviklede lande. Vores mangfoldige kursustilbud og ekspert på fuld tid og supplerende fakultet giver de fremtidige ledere og politikere i erhvervelsesfællesskabet her og i udlandet.

GW-lov er fødestedet for den offentlige disciplin inden for lovgivning om indkøb. De fremtrædende medlemmer af vores fakultet anerkendes som tankeledere i marken og producerer stipendium, der ændrer den måde, verden tænker på og taler om offentlige indkøb. Vores oplevelsesmæssige, praksisbaserede læseplan forbereder de studerende på kravene i en kompleks indkøbsretlig praksis. Vi tilbyder en uovertruffen række grader til advokater i uddannelse, advokater og ikke-advokater med erfaring inden for offentlige indkøb.

Kurserne i dette praksisområde udforsker de forskellige regler, der regulerer processen, hvorefter den føderale regering indgår kontrakter med private parter og fører tilsyn med gennemførelsen af disse kontrakter. Regeringskontrakter er et undersøgelseskursus i et semester for studerende, der søger et generelt overblik over lovgivningen på dette område; dem, der foretrækker et mere dybtgående studieforløb, kan i stedet vælge sekvensen for dannelse af offentlige kontrakter og udførelse af regeringskontrakter. Avancerede kurser på dette område omfatter en række seminarer designet til at give de studerende en større forståelse af, hvordan indkøbssystemer fungerer, både i USA og i udlandet, og udvalgte emner, der er designet til at give de studerende forskellige perspektiver på nye spørgsmål i loven.

GW Laws MSL hjælper med at imødekomme den voksende efterspørgsel efter ikke-advokater at være fortrolige med de mange måder, som lov påvirker industrien. MSL-programmet er beregnet til fagfolk, der ikke er interesseret i at tjene en juridisk grad eller praktisere jura, men som arbejder i job, hvor viden om loven er vigtig. Den vundne viden kan øge karriereforberedelse eller professionel udvikling.

Hvem kan drage fordel af?

 • Føderale eller statslige anliggender
 • Journalister
 • Konsulenter
 • Ekspertvidner, der vidner for offentlige organer
 • Overensstemmelsesofficerer
 • Indkøbsspecialister
 • Politikanalytikere
 • Andre, der søger juridisk indsigt i beslægtede karrierer

Nyd en fleksibel, forskellig læseplan

Med en streng men håndterbar læseplan tilbyder MSL-programmet studerende fleksibilitet til at designe et kursusbelastning, der er skræddersyet til at imødekomme deres behov.

Obligatoriske kurser - 11 point

Valgfrie kurser - 13 point (vælges fra denne repræsentative prøveudtagning)
 • Dannelse af offentlige kontrakter (6502) - 3 point
 • Udførelse af offentlige kontrakter (6503) - 3 point
 • Antikorruption og overholdelse (6511) - 2 point
 • Regeringskontrakter Omkostninger og priser (6506) - 2 kreditter
 • Advanced Writing (65xx) - 1 kredit

 • Advocacy for offentlige kontrakter (6505) - 3 point
 • Sammenlignende offentlige indkøb (6508) - 2 point
 • Seminar for statslige og lokale indkøb (6509) - 2 point
 • Seminar for indkøbsreform (6509) - 2 point
 • Udenlandsk regerings kontraherende seminar (6509) - 2 kredit
 • Seminar for offentlige indkøb af intellektuel ejendomsret (6512) - 2 point
 • Federal Grants Law (6514) - 2 point
 • Indkøb i international udvikling (6516) - 2 point

Kandidater tildeles MSL-graden med en notation om deres koncentrationsområde.

Lær i din takt

For at sikre maksimal fleksibilitet kan programmet rumme både fuldtidsstuderende, der er interesserede i at afslutte graden på et år, og deltidsstuderende, der måske ønsker at tage et eller to kurser et semester eller sommer, hvis relevant kursusarbejde tilbydes. Alle tilmeldte studerende vil tage kurser på Foggy Bottom-campus sammen med JD- og LLM-studerende og dermed drage fordel af erfaringerne fra fakultetet, spirende jurister og erfarne praktikere.

Få adgang til hjertet af nationens hovedstad

Alle studerende drager fordel af GW Laws enestående beliggenhed i hjertet af Washington, DC, på tværs af gaden fra Den Internationale Valutafond og Verdensbanken, to blokke fra internationalt kendte advokatfirmaer på K Street, tre blokke fra det amerikanske udenrigsministerium og en metrotur væk fra Højesteret og et væld af ikke-statslige og politiske agenturer. Vores studerende interagerer rutinemæssigt med praktikere på højt niveau og politikere fra de nærliggende institutioner i praktikophold, praktikophold, andre frivillige muligheder og et væld af forelæsninger og rettidige programmer om dagens spørgsmål.

MSL-optagelser

GW Laws MSL hjælper med at imødekomme den voksende efterspørgsel efter ikke-advokater at være fortrolige med de mange måder, som lov påvirker industrien. MSL-programmet er beregnet til fagfolk, der ikke er interesseret i at tjene en juridisk grad eller praktisere jura, men som arbejder i job, hvor viden om loven er vigtig. Den vundne viden kan øge karriereforberedelsen eller den professionelle udvikling.

Indgangskrav

MSL-ansøgere skal have en kandidatgrad eller tilsvarende og have mindst tre til fem års erhvervserfaring relateret til deres koncentrationsområde, vurderet af dygtige programledere og dekaner. Studerende, hvis bachelorgrad blev optjent fra en ikke-amerikansk skole, hvor engelsk ikke er undervisningssproget, skal opfylde mindstekravet til sprogprøve. Ansøgere skal også have stærke anbefaling fra dem, der er i stand til at kommentere i detaljer om arten af deres arbejde og fordelene ved MSL til deres karrierefremskridt.

Online Program

MSL-studerende i offentlige indkøb MSL har mulighed for at gennemføre graden helt online. Denne mulighed er kun tilgængelig for MSL for offentlige indkøb. Ansøgningsprocessen er den samme som beskrevet nedenfor. For at vælge onlineundersøgelse skal du vælge "online", når du ansøger.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Minimer