Filter
MBA
Studietype: alle Hastighed: alle

MBA-programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her! - MBA

Dem, der søger en MBA Law grad bør opsøge disse programmer, der appellerer til specifikke behov og kvalifikationer. Programmer kan kræve en vis mængde af den virkelige verden erhvervserfaring før indlæggelsen, mens andre ofte give en bachelorgrad som kvalifikation før start af mestrene.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

MBA-programmer: Søg her for MBA-programmer. Få alle skole og MBA information directely, spare tid og kontakte MBA indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Vores MBA i Business Law giver de studerende en base viden og forståelse for forretning og med evnen til at specialisere sig i loven forsøgspersoner i løbet af andet seme ... [+]

MBA @ BGS fra £ 2500

MBA i Business Law

&nbsp

Vores MBA i Business Law giver de studerende en base viden og forståelse for forretning og med evnen til at specialisere sig i loven forsøgspersoner i løbet af andet semester. Den anden sigt vil gøre det muligt for studerende at få forståelsen af ​​juridiske praksis og teori inden for erhvervslivet og evnen til at formulere både skriftlige og mundtlige argumenter om aktuelle udstedte økonomi og jura.

MBA-program består af i alt otte moduler, som hver fokuserer på et forskelligt tema virksomhed / forvaltning med en international business orientering. Den undervisning og læring af dette program er leveret gennem foredrag, seminarer, selvstudier, vejledt og uafhængig undersøgelse.Undervisning og læring på programmet er yderligere oplivet af den aktive forskning af personale, navnlig i de generelle områder af erhvervs-og ledelsesteori. MBA-program er en samlet værdi af 180 point. ... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
August 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk