LLM ved kursusaktiviteter og forskningsrapport (LLM)

Generelt

Program beskrivelse

Den LLM Programmet er velegnet til jurister og jurister, der er interesserede i forskning og skrivning, og som har tid, samt evnen til at påtage sig temmelig omfattende juridisk forskning på et avanceret akademisk niveau. På grund af den krævende karakter af forskning komponent, er adgang til programmet begrænset til ansøgere med en fremragende akademisk rekord i LLB. Men der er alternative indrejse ruter for ansøgere, der er i stand til at vise deres egnethed til programmet.

Den kursusaktiviteter komponent består af fire kurser, som kan tages enten på et specialiseret område eller i det generelle område. Forskningen komponent består af en fremmøde kursus i Research Methodology, to forskningsprojekter essays af 5 000 ord hver og en forskningsrapport på 10 000 ord.

Fordele ved programmet:

Den LLM ved Kursusaktiviteter er en glimrende måde at opbygge ekspertise i et bestemt område af loven og dermed øge sin omsættelighed som en advokat. Ved at honing deres forsknings- og skrivefærdigheder, LLM giver advokater de værktøjer, de har brug for at uddybe deres juridiske viden i hele deres karriere. Disse færdigheder, så de kan bidrage til væksten af ​​viden i den juridiske samfund og opbygge deres omdømme som eksperter i bestemte områder af retlig interesse.

Curriculum Outline:

Kombinationen af ​​fag taget for LLM ved Kursusaktiviteter og Forskning er afhængig af det område, der vælges. Programmerne udbydes inden for følgende områder:

Generelt Dette er den mest fleksible af felterne, hvilket giver eleverne mulighed for at vælge fire kurser fra nogen af ​​de andre områder.

Commercial & Business Law Catering til erhvervslivet advokat, der kræver specialviden i et stærkt konkurrencepræget område af loven, dette felt giver eleverne mulighed for at vælge fire kurser fra en række kommercielle emner.

Selskabsret Denne meget populære område er rettet mod kommercielle advokater, der ønsker at fokusere på selskabsret i særdeleshed.

Miljøret Denne spirende og spændende felt giver advokater mulighed for at specialisere sig i miljøret og bæredygtig udvikling.

Menneskerettigheder Advocacy & Proces Menneskerettigheder og offentlig interesse retssager er på forkant med juridiske udvikling på verdensplan. Dette felt giver advokater den praktiske og den teoretiske viden er nødvendig for at praktisere i den livlige område af loven.

Information & Communications Law Dette felt tilbyder banebrydende ekspertise til advokater interesseret i de store teknologiske fremskridt i de seneste to årtier.

International ret Dette felt giver advokater en glimrende forståelse af folkeretten og de betydelige konsekvenser for vores globaliserede verden.

International Økonomisk Ret (tidligere International Law & Economics) Dette felt forbereder advokater for en spændende karriere i den internationale handel ved at uddybe deres viden om jura og økonomi globale handelsforbindelser.

Bemærk: Studerende, der ikke har gennemført Økonomi ved tredje-årig bachelor-niveau skal udfylde Mandela Institute kursus Economics til lov foruden de foreskrevne kurser for dette område.

Arbejdsret Den dynamiske karakter af arbejdsmarkedet og dets regulering udgør en evig udfordring for advokat. Dette felt giver advokater med up-to-the-minut viden om sydafrikanske arbejdsret og giver dem de værktøjer, de behøver for at klare fremtidige retlige udvikling på dette område.

Lov om pension Dette felt svar på et behov i praksis for specialiseret læring i et retsområde, der har set en enorm vækst i det sidste årti.

Skatteret Dette felt bygger på den fremragende ry af skolens Højere Diplomuddannelse i skatteret, som det effektivt erstatter.

Lukning datoer:

  • 31 Aug 2015 (Internationale studerende)
  • 30 sep 2015 (sydafrikanske studerende)
Senest opdateret Mar 2015

Om skolen

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Læs mere

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Minimer
Johannesburg