Llm i global antitrust lov & økonomi: online

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Antitrustlovgivning har direkte indflydelse på globaliseringen af ​​virksomhederne og kompleksiteten i den internationale økonomi. Antitrust advokater skal engagere sig i hurtigt skiftende regler og globale spørgsmål. LLM i Global Antitrust Law & Economics giver eleverne en avanceret forståelse af de love, der regulerer erhvervskonkurrenceprocessen og den økonomiske analyse, der er relevant for forståelsen af ​​moderne antitrustadvokater.

Med den stigende efterspørgsel i USA og i udlandet for antitrust advokater, der kan lette og styre fusioner og opkøb på nationalt og internationalt plan, bestemme overholdelsen af ​​økonomiske love i udenlandske regeringer og støtte indsatsen fra advokatfirmaer og virksomheder, er Scalia Laws LLM designet for at imødekomme denne efterspørgsel.

LLM i Global Antitrust Law and Economics program accepterer studerende for både efterår og forår starter og leveres over fire vilkår. Ledet af fageksperter og ledende antitrustforskere, tilbydes LLM helt online for at give en højkvalitets læringsoplevelse i et fleksibelt format til dagens travle fagfolk.

Online LLM følger 30 bedste praksis for fjernundervisning og kvalitetssager, der sikrer, at eleverne aktivt deltager og samarbejder med deres jævnaldrende og professorer for at opnå de højest mulige læringsresultater.

Onlineformatet

Scalia Law tilbyder sine klasser asynkront, så de studerende kan afslutte kursusarbejde og deltage til tider, der passer bedst til deres tidsplan, uanset professionelle forpligtelser eller tidszoner.

Interaktivitet udføres via ugentlige vurderinger, gruppe- og individuelle opgaver, diskussionsfora og virtuelle kontortider med professorer.

Tilføjelse af værdi til din LLM-grad

Online LLM programmet vil give dagens travle professionelle med særlige praktiske indsigter og erfaringer fra erfarne advokater, der arbejder i både USA og rundt om i verden på nogle af de mest fremtrædende og vigtige sager på antitrustområdet. Programmets fakultet vil også give 'tip', der er hentet fra mange års akademisk forskning og praksis erfaring.

Grad Krav

For at tjene en LLM i Global Antitrust Law skal eleverne færdiggøre enten 24 (US Law School graduate) eller 26 (ikke-amerikanske Law School graduate) kredit timer af kurser. Disse timer vil bestå af krævede kurser, begrænsede valgfag og en afhandling, seminar eller skriftlig kursus for at opfylde LLM skriftlige krav.

Studerende, der har gennemført JD-graden på en amerikansk lovskole, modtager en undtagelse fra introduktionen til amerikansk lov, 2 studiepoeng. Derfor skal studerende, der har modtaget en JD fra en amerikansk lovskole, afslutte 24 kredit timer for at modtage LLM-graden. Studerende, der ikke har modtaget deres JD på en amerikansk lovskole, skal gennemføre de 2 studiepoints, der kræves Introduktion til United States Law kursus, og derfor fuldføre 26 kredit timer for at modtage LLM grad.

Studerende kan deltage i LLM-programmet på deltid.

Alle studerende skal afslutte uddannelseskrav inden for tre års studier og være indskrevet i mindst to kurser hvert semester, medmindre der gives afkald eller fravær. For at forblive i LLM-programmet skal eleverne præsentere et kumulativt gennemsnit på mindst 2,33 på en 4,33 skala ved slutningen af ​​hvert forårssemester.

De kreditter, der udgør LLM i Global Antitrust Law & Economics, er ikke designet til at forberede eller kvalificere studerende, der ikke er kandidater fra en amerikansk lovskole til at deltage i loven i USA eller kvalificere dem til at tage en bar undersøgelse i USA.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence.

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence. Minimer