LLB

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Det juridiske fakultet accepterede de første studerende i 2008 og attributter de betydelige resultater, der hidtil er opnået, både nationalt og regionalt, på en stærk underliggende arbejdsetik, resultatfokuseret tilgang og om designfærdighederne og de projektorienterede principper, der er indarbejdet i dets kurser og undervist af dets erfarne akademikere.

I tråd med universitetets mål ser fakultetet ud til at pleje den næste generation af intellektuelle, at følge videnskaben som sin guide, at forsvare det, der vides at være sandt, samt at dele viden, erfaring og demokratiske værdier. I forhold til dets placering i Izmir ser det juridiske fakultet ud til at spille en effektiv international rolle i de kommende år under hensyntagen til byens sociale, kulturelle, økonomiske, kommercielle, kulturelle og geologiske karakteristika. Områder med juridisk specialisering inkluderer transportlovgivning, havret, EU-lov og miljølovgivning.

Det juridiske fakultet sigter mod, at kandidater skal gå ind i deres juridiske karriere som kompetente advokater udstyret med en beherskelse af fremmedsprog, moderne retssystemer og især europæisk lovgivning (efter at have forstået og internaliseret EU-standarder) med fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, og at kunne udtrykke sig på internationale platforme.

126578_126320_Yasar.jpg

Programstruktur

Det juridiske fakultet leverer lektionsindhold i overensstemmelse med uddannelsespolitikken på Yaşar University.

I denne sammenhæng tilbydes kurser for første år inden for områder som forfatningsret, civilret, antik romersk lov, introduktion til lov og grundlæggende begreber om lov. Andetårskurser inkluderer ansvarsret (generelt), strafferet (almindelig), international offentlig ret, administrativ lov og filosofi af ret. I det tredje år inkluderer kurser erhvervsret og forpligtelsesret (specialiseret), mens fjerde års kurser inkluderer gældsbekæmpelse og konkurslov, strafferetlig ret, havret, international privatret, forsikringslov, arvelov og retsmedicinsk lov .

Ud over de kurser, der tilbydes af fakultetet, får de studerende også mulighed fra begyndelsen af deres første år til at få ekspertise inden for deres særlige interesseområder gennem valgfrie kurser, der delvis eller fuldt ud tilbydes på fremmedsprog, og i sådant emne områder som turismelov, sportsret, miljølov, kommunikationslov, luftfartslov, rumlov, banklov, aktuelle atypiske kontrakter og energiret.

Karrieremuligheder

Lovens betydning øges dagligt i overensstemmelse med de sociale, kulturelle og økonomiske ændringer i samfundet. Kandidater fra Det juridiske fakultet har en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder, da der er behov for kyndige advokater inden for områderne national og international ret. Studenter ved det juridiske fakultet har kandidater med titlen som advokat, og efter at have afsluttet deres obligatoriske praktikpladser eller bestået de krævede prøver, har de ret til at arbejde som advokater, administrative dommer, retsadvokater, offentlige notarier, diplomater, bankinspektører, finansrevisorer og revisionskommissionærer i private eller i offentlige institutioner såvel som i deres egne virksomheder.

Derudover kan de arbejde som inspektører og diplomater i ministerielle afdelinger, offentlige institutioner eller som administratorer og konsulenter i private eller offentlige institutioner.

Indgangskrav til internationale studerende

  • Afsluttet online ansøgningsskema href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • High school diplom, skoleafgang certifikat, transkript og referencebrev til bachelor ansøgere
  • Universitetsgrad, transkript og akademisk referencebrev for kandidatansøgere
  • Bevis for engelsk færdighed
  • Kopi af pas
  • Pasfotografier
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Læs mere

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Minimer