The University of London er virkelig en af ​​de store universiteter i verden. En føderation af 18 verdensklasse Gymnasier og 10 specialiserede institutter, sit ry for høje akademiske standarder er blevet bygget på den fremragende undervisning og forskning af sin Colleges 1836. University of London grader er internationalt anerkendt af regeringer, universiteter, arbejdsgivere og faglige organer som værende af den højeste akademiske kvalitet.

Siden 1858 har University of London grader været tilgængelige for studerende over hele verden gennem University of London internationale programmer, de længste stående fleksible og distance learning-programmer i verden. Gennem årene har mange usædvanlige mennesker, der har studeret med University of London internationale programmer formet vores verden. Tidligere studerende omfatter syv nobelpristagere, ledere Commonwealth-lande, ministre, berømte forfattere, akademikere, dommere og erhvervsledere. I dag, University of London internationale programmer er virkelig international karakter med over 52.000 studerende i mere end 190 lande.

Akademisk retning for alle de kurser, der tilbydes gennem University of London internationale programmer leveres af Kollegier af universitetet. Akademikere ved disse Gymnasier udvikle læseplaner, forberede undervisningsmaterialer, og er ansvarlige for vurdering af studerende. Det betyder, at studerende har gavn af den akademisk stringens og banebrydende forskning udført af Colleges. Det sikrer også, at standarden for tildeling foretaget af International Programmer studerende fastholdes på samme niveau som standard for tildeling foretaget studerende på studieophold på et af kollegierne af universitetet.

I tilfælde af bachelor love programmet er faglig retning fra seks University of London Colleges med Jurastudier eller afdelinger, kollektivt kendt som Love konsortiet. De seks gymnasier er: Birkbeck, Kings College i London, London School of Economics og Statskundskab (LSE), Queen Mary, School of Oriental og African Studies (SOAS), og UCL (University College London).

Efter en vellykket afslutning af deres studier, er studerende tildelt en University of London grad eller et eksamensbevis. Selvom standarderne for disse priser er fastholdt på samme niveau som de standarder for awards foretaget studerende på en af ​​kollegier af University of London, awards adskiller sig fra grader eller andre kvalifikationsbeviser, der udstedes af disse kollegier. Certifikatet at de studerende får efter endt uddannelse, vil fremgå, at den studerende blev registreret med University of London og tildelt en University of London grad eller et eksamensbevis. Det vil også fremgå, at undersøgelser blev foretaget af University of London Jurastudier.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Brickfields Asia College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
7,800 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato