LSAT-testforberedelseskursus

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Forbereder du dig på Law School Admission Test (LSAT)?

Tilmeld dig for at tage en gratis diagnostisk test for at bestemme dine styrker og svagheder.

Score dit bedste! Tal med vores uddannelses- og karriererådgivere for at lære mere om vores online testforberedelseskurser, universitetsoptagelser og karrierevejledning.

Alle testforberedelseskurser inkluderer:

  • Video lektioner
  • Online studiemateriale
  • Multiple choice-praksis sætter spørgsmålstegn ved banker
  • Live onlinekurser ledet af topinstruktører
  • Mock eksamener
  • Adgang til mobilapp i mange tilfælde

Introduktion

I næsten et årti er Grace Education et digitalt institut for fjernundervisning for studerende og fagfolk, der kombinerer optagelseskonsultering og forberedelse til optagelseseksamen til college, forretning og kandidatskole med jobplaceringstjenester, karriere management rådgivning og lederudviklingstræning for at dyrke livslang akademisk progression og løbende faglig udvikling.

Siden grundlæggelsen i 2012 har Grace Education samarbejdet med fremragende LSAT-instruktører om at designe digitale, individuelle testforberedelseskurser for at øge tilliden, styrke testoptagelsesstrategier og forbedre dine score.

Score dit bedste på LSAT med Grace

Som forberedelse til optagelse i amerikanske og europæiske lovskoleprogrammer kræves det, at ansøgere demonstrerer visse kritiske læsninger, verbale ræsonnementer og analytisk tænkning målt ved den standardiserede test: LSAT.

Ud over vores coaching i LSAT-testforberedelse drager mange af vores studerende også fordel af Grace Education college, business eller kandidatoptagelsesbusser for at hjælpe med deres universitetsapplikationer og få adgang til meget selektive amerikanske, britiske og europæiske colleges og universiteter.

Med en succesrate på 97% studerende siden grundlæggelsen i 2012 har Grace Education hjulpet hundreder af ansøgere med at få adgang til prestigefyldte lovprogrammer ved Harvard, Yale, Stanford, Columbia og University of Pennsylvania for at nævne nogle få.

Derudover fortsætter mange af disse studerende med at føre gode karrierer ved hjælp af Grace Education Career og Leadership Institute-trænere.

Pædagogik

Grace konstruerer sin succes med afprøvede undervisningsmetoder

En studerendes styrker og svagheder bestemmes af en diagnostisk test. Hans eller hendes læringsstil bestemmes også af en læringsstil test. Efter analyse parres de studerende med en testforberedelsescoach, som de vil organisere et skræddersyet og individuelt kursus for bedst at forberede dem til at score deres allerbedste på eksamen.

Eksempelbaseret instruktion, praksis-testoptagelsesstrategier, testsimuleringer og gennemgang er kernen i Grace Education 's undervisningsmetoder.

Studerende vælger dag og tidspunkt for deres personlige en-til-en-kurser.

Fleksible betalingsplaner er tilgængelige.

Vi er et af de få firmaer, der overvejer de geografiske leveomkostninger i vores priser for at gøre vores programmer og tjenester tilgængelige for alle studerende, uanset hvor de bor.

Udtalelser

Jeg troede, at Grace Education LSAT-kurset var fantastisk. Jeg havde en god instruktør, der vidste, hvad hun lavede og var i stand til at undervise metodikken effektivt. Kursusmaterialerne var gode, fordi de leverede en lang række spørgsmål og praksisprøver, som alle var taget fra tidligere LSAT'er. Gennem lektionerne og gennemgang på egen hånd ved hjælp af online studiematerialer var jeg i stand til at øge min score 18 point fra den allerførste øvelsestest til min aktuelle LSAT. Dette kursus blev anbefalet af et antal venner, og jeg var så glad for, at jeg lyttede til dem. Siden jeg har taget kurset, har jeg anbefalet det til en række mennesker, der nu har tilmeldt sig klassen, og jeg er sikker på, at de heller ikke bliver skuffede over kurset. ”Kimberly, USA

Grace Education LSAT-testforberedelseskursus fungerer. Uanset om du leder efter en stor stigning i score eller bare prøver at få de sidste par point til at ramme din ideelle score, vil Grace Education kurset dække dig. Bredden og dybden af materialer er nøglen. Den unikke organisering af rigtige eksamensspørgsmål, online ressourcer og effektive instruktører er dog det, der virkelig får dette kursus til at fungere. Hvis du vil gennemgå alle spørgsmål, der nogensinde er offentliggjort, er de alle i materialerne. Men hvis du har brug for at balancere skolearbejde og dette kursus, gør Grace Education 's lektioner og hjemmearbejdsmateriale al den tid, du bruger mest, mest effektiv. Den bedste del er, at Grace Education 's tilgang til ALLE spørgsmålene er konsekvent, så når du målretter mod en spørgsmålstype, der udløser dig, øges din færdighed i alle spørgsmålstyper. Jeg har hørt historier om instruktører hos andre testforberedelsesfirmaer, der "lærer testen sammen med de studerende" (rædslen!), Men Grace Education 's instruktører er ikke kun i topklasse, men de har gennemgået intensiv træning og har adgang til omfattende, løbende undervisningsressourcer. ”Sunil, USA

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Minimer