LAWSTUDIES

LLM Winston-Salem - LLM programmer i Winston-Salem - LLM Winston-Salem

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Winston-Salem er en stor by i North Carolina med en blomstrende natteliv og skolastiske scener. Byen er kendt som en by med kunst og innovation. Skolerne i byen giver fremragende uddannelse i teknik, erhverv og landbrug.

LLM Winston-Salem - Tag din LLM i Winston-Salem. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Llm i amerikansk lov

Wake Forest University School of Law
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Wake Forest University School of Law LL.M. uddannelsen er primært designet til internationale advokater og studerende, der har en første grad i lov fra deres hjemlande og ønsk ...

Læs mere