LAWSTUDIES.DK

Online LLM Royalton - LLM -uddannelser i Royalton LLM , Royalton

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Online LLM Royalton - Tag din LLM i Royalton. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i amerikanske juridiske undersøgelser

Vermont Law School
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Royalton

Designet til studerende, der har tjent en jurist uden for USA, LLM i amerikanske Retlige Studier forbereder de studerende til bar passage og karriereforløb.

LLM i miljøret

Vermont Law School
på universitet Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Royalton + 2 mere

Post-JD studerende med at finde enestående muligheder for intensiv undersøgelse i Vermont Law School Masters of Laws (LLM) programmer.