LAWSTUDIES.DK

Online LLM New Hampshire - LLM -uddannelser i New Hampshire LLM , New Hampshire

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Online LLM New Hampshire - Tag din LLM i New Hampshire. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M i international straffelov

UNH School of Law
Online Fuldtid 12 - 60 måneder August 2019 USA Concord

Du vil holde øje med den udvidede rækkevidde af den internationale strafferet. Praktiserende advokater lærer om de seneste udviklinger, der påvirker det internationale strafferetlige landskab.

LL.M i handel

UNH School of Law
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 USA Concord

Nye udfordringer skabes af væksten i elektronisk handel, nye produkter og tjenester og den voksende udbredelse af cyberkriminalitet hver dag. Vores stærke IP fundament har gjort det muligt for os at udvide vores rækkevidde til en handel og teknologi koncentration.

Master of Intellectual Property

UNH School of Law
på universitet Online Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Concord + 3 mere

Som et top 10 IP-lovprogram i USA i mere end 25 år (som rangeret af US News

LL.M i intellektuel ejendomsret

UNH School of Law
på universitet Online Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 12 - 60 måneder September 2019 USA Concord + 3 mere

Som et top 10 IP-lovprogram i USA i mere end 25 år (som rangeret af US News