LAWSTUDIES.DK

Online LLM Concord - LLM -uddannelser i Concord LLM , Concord

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Online LLM Concord - Tag din LLM i Concord. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M i international straffelov

UNH School of Law
Online Fuldtid 12 - 60 måneder August 2019 USA Concord

Du vil holde øje med den udvidede rækkevidde af den internationale strafferet. Praktiserende advokater lærer om de seneste udviklinger, der påvirker det internationale strafferetlige landskab.

LL.M i handel

UNH School of Law
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 USA Concord

Nye udfordringer skabes af væksten i elektronisk handel, nye produkter og tjenester og den voksende udbredelse af cyberkriminalitet hver dag. Vores stærke IP fundament har gjort det muligt for os at udvide vores rækkevidde til en handel og teknologi koncentration.

Master of Intellectual Property

UNH School of Law
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Concord + 3 mere

Som et top 10 IP-lovprogram i USA i mere end 25 år (som rangeret af US News

LL.M i intellektuel ejendomsret

UNH School of Law
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 12 - 60 måneder September 2019 USA Concord + 3 mere

Som et top 10 IP-lovprogram i USA i mere end 25 år (som rangeret af US News