LAWSTUDIES.DK

Online LLM Oxford - LLM -uddannelser i Oxford LLM , Oxford

Den LL.M. (Master of love) er en internationalt anerkendt postgraduat jurist. En LL.M. styrken bare normalt ikke tillader en at udøve advokatvirksomhed i de fleste tilfælde, LL.M.studerende skal tjene en professionel grad

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Online LLM Oxford - Tag din LLM i Oxford. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Cand.jur (LL.M.) program i luft og plads lov

The University of Mississippi - School of Law
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 år September 2019 USA Oxford + 2 mere

University of Mississippi School of Law er en af ​​verdens førende inden for luft og plads loven uddannelse, forskning, og offentlig service.