LAWSTUDIES.DK

Online LLM Minnesota - LLM -uddannelser i Minnesota LLM , Minnesota

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Online LLM Minnesota - Tag din LLM i Minnesota. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i amerikanske juridiske undersøgelser

Vermont Law School
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Royalton

Designet til studerende, der har tjent en jurist uden for USA, LLM i amerikanske Retlige Studier forbereder de studerende til bar passage og karriereforløb.

LLM i miljøret

Vermont Law School
på universitet Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Royalton + 2 mere

Post-JD studerende med at finde enestående muligheder for intensiv undersøgelse i Vermont Law School Masters of Laws (LLM) programmer.

LL.M. Degree Program

Mitchell Hamline School of Law
på universitet Fuldtid 2 semestre Kontakt skolen USA Saint Paul