LAWSTUDIES.DK

Online LLM Minnesota - LLM -uddannelser i Minnesota LLM , Minnesota

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Online LLM Minnesota - Tag din LLM i Minnesota. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i amerikanske juridiske undersøgelser

Vermont Law School
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Royalton

Designet til studerende, der har tjent en jurist uden for USA, LLM i amerikanske Retlige Studier forbereder de studerende til bar passage og karriereforløb.

LLM i miljøret

Vermont Law School
på universitet Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Royalton + 2 mere

Post-JD studerende med at finde enestående muligheder for intensiv undersøgelse i Vermont Law School Masters of Laws (LLM) programmer.

LL.M. Degree Program

Mitchell Hamline School of Law
på universitet Fuldtid 2 semestre August 2019 USA Saint Paul