LAWSTUDIES

LLM East Lansing - LLM programmer i East Lansing - LLM East Lansing

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

East Lansing, er Michigan kendt for en af ​​de bedste universiteter i USA, Michigan State University. På grund af dette, er byens downtown distrikt hovedsageligt består af studerende kvarterer.

LLM East Lansing - Tag din LLM i East Lansing. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

MSU Laws globale fødevarelovsprogram

Michigan State University College of Law
LLM
Sep 2021
Engelsk

Etableret i 2011 fortsætter Michigan State University (MSU) College of Laws globale fødevarelovsprogram landtilskudstraditionen med tværfaglig og tværfaglig uddannelse for at ...

Læs mere

Intellectual Property, Information & Communications Law Graduate Programs

Michigan State University College of Law
LLM
Sep 2021
Engelsk

Uanset om du er advokat eller professionel inden for et andet felt, driver teknologisk innovation din forretning. Vores unikke intellektuelle ejendomsret, information og kommu ...

Læs mere