LAWSTUDIES.DK

Online LLM Massachusetts - LLM -uddannelser i Massachusetts LLM , Massachusetts

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

En LLM (Master of Law) er en avanceret juridisk embedseksamen, der hjælper med at forberede de studerende med specialiseret juridisk uddannelse. Læreplanerne kombinerer ofte forskning, kursusaktiviteter, og et speciale. LLM programmer tager ofte et til to år at gennemføre.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Online LLM Massachusetts - Tag din LLM i Massachusetts. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i beskatning

Suffolk University Law School
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2019 USA Boston + 1 mere

Erhvervelse en LLM i beskatningen er typisk nødvendig og bestemt altid tilfører værdi til en studerende, der ønsker at praktisere i disse områder.

LLM i global lovgivning og teknologi

Suffolk University Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 USA Boston + 1 mere

Suffolk Law LL.M. i Global Law and Technology vil hjælpe dig med at opfylde disse udfordringer og forberede den fremtidige praksis af loven.

Generel LLM

Suffolk University Law School
på universitet Fuldtid 12 - 18 måneder September 2019 USA Boston

Den generelle Cand.jur program er for studerende, der allerede har gennemført en juridisk embedseksamen og ønsker at forbedre deres juridiske færdigheder ved at fokusere på et bestemt område eller en spirende retsområde.

LL.M. i international menneskerettighedslovgivning program

Cambridge Graduate University
på universitet September 2019 USA Cambridge

The Masters of Law i International Human Rights Law Program er designet til at give de studerende mulighed for at danne en avanceret begrebsmæssig forståelse af folkeretten i forbindelse med fremme og

LL.M., djs, og ph.d., i lov & politiske professionelle certifikater

Cambridge Graduate University
på universitet September 2019 USA Cambridge

Cambridge Graduate University College of Law, Politik & Globale Studier har en uovertruffen akademisk program, der tilbyder lovgivning og politik Masters og ph.d. grader - det LL.M., Masters i

Graduate Skatte Program (LLM i Beskatning)

Boston University School of Law
på universitet Online Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen USA Boston + 2 mere

Graduate Tax Programmet, der blev oprettet i 1959, var en af de første i sin art i landet, og det fortsætter med at være en af de bedste. BU Law øjeblikket 8th i nationen i skatteretlige studier, ifølge US News og World Report. En Master of Tax BU Law (LLM i Skat) fra BU Law afspejler en mestring af praksis, etik og finesser af skattelovgivning.

LLM i Intellektuel Ejendomsret Program

Boston University School of Law
på universitet Fuldtid Kontakt skolen USA Boston

BU Law er stolt over at tilbyde en udvalgt gruppe jurister mulighed for at forfølge en avanceret grad i et af de mest dynamiske felter i retspraksis i dag: intellektuel ejendomsret.

LLM i amerikansk lov (for ikke-amerikanske advokater)

Boston University School of Law
på universitet Fuldtid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Boston

LLM i American Law Program er en af ​​landets førende programmer for globale praktikere, der søger at lære, hvordan amerikanske advokater tænker, nærmer sig lovlige programmer og håndterer klientforhold. Du bliver integreret i JD-klasseværelset og har mulighed for at vælge fra 200 kurser, når du opretter din individualiserede studieplan.

Executive LL.M. I International Business Law

Boston University School of Law
på universitet Deltid 1 - 4 år September 2019 USA Boston

BU Law Executive LL.M. i International Business Law program er et 20-kredit blandet læring graduate program, der giver eksponering for de centrale emner i international forretningspraksis

Graduate Program I Banking Og Finansiel Lov

Boston University School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 8 semestre Kontakt skolen USA Boston + 1 mere

Graduate Programmet i Banking og Financial Law er det ældste LLM program af sin art i USA.