LAWSTUDIES

LLM Las Vegas - LLM programmer i Las Vegas - LLM Las Vegas

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Almindeligvis benævnt "gambling hovedstad i verden", Las Vegas er den største by i staten Nevada i forhold til befolkningen. Det er kendt for sit pulserende natteliv og kasinoer døbt som den ideelle udvej byen. Uddannelsesmuligheder i byen er i rigeligt med tæt til ti højere læreanstalter til rådighed.

LLM Las Vegas - Tag din LLM i Las Vegas. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. i spilret program

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
Engelsk

Lær spilret fra pioneren inden for spiluddannelse William S. Boyd School fo Law ved University of Nevada, Las Vegas, der tilbyder den mest omfattende spilplan, er det eneste p ...

Læs mere