LAWSTUDIES

Deltid LLM Jacksonville - LLM -uddannelser i Jacksonville LLM , Jacksonville

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Almindeligt tilnavnet "j-ville," byen Jacksonville er den mest folkerige i staten Florida. Det navn stammer til ære for den syvende præsident i USA, Andrew Jackson. Den huser flere institutioner, herunder et statsligt universitet, der tilbyder skibsførere og ph.d.-programmer.

Deltid LLM Jacksonville - Tag din LLM i Jacksonville. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. (LL.M.) i amerikansk ret online

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Florida Coastal School of Law (kystloven) Det var den første lov skole i USA til at tilbyde en L.LM. (Master) i lov USA fuldt online. Ved hjælp af de nyeste læringsteknologier ...

Læs mere

Online logistik og transport LL.M. program

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Kurser i enten 24-kredit LL.M. program eller den 12-kredit Certificate Program omfatter praktisk, ”hands-on” undervisning inden for følgende områder: risiko overholdelse globa ...

Læs mere

Online generelle jurastudier LL.M.

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Coastal Laws LL.M. i almindelige lov Studies er et online program, åbent for alle med en juridisk embedseksamen, herunder internationale og amerikanske advokater.

Læs mere