LAWSTUDIES

LLM Irvine - LLM programmer i Irvine - LLM Irvine

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Irvine Byen blev planlagt og oprettet af Irvine Company i 1960'erne. Den er vokset til havn mere end 200.000 indbyggere inden for sine grænser. Byen blev rangeret blandt de fem bedste bedste steder at bo skylder sin kvalitet og skoler, som omfatter en bred vifte af universiteter og højere læreanstalter.

LLM Irvine - Tag din LLM i Irvine. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Graduate Skatte Program

University of California, Irvine - School of Law
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Graduate Skatte Program ved University of California, Irvine School of Law tilbyder et innovativt pensum, der sætter eleverne i stand til både den doktrinære dybde og de prakt ...

Læs mere

Master of Laws (LL.M.)

University of California, Irvine - School of Law
LLM
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Laws (LL.M.) uddannelsen ved University of California, Irvine School of Law tilbyder en førsteklasses juridisk uddannelse til advokater, dommere, embedsmænd og andre ...

Læs mere