LAWSTUDIES.DK

Online LLM Illinois - LLM -uddannelser i Illinois LLM , Illinois

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Online LLM Illinois - Tag din LLM i Illinois. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Fælles grader (jd / LLM)

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Chicago

Uanset om du ønsker at deltage i en virksomhed eller slå ud på egen hånd som en eneste praktiserende læge, vores fælles JD / LLM grad og vælg kooperative uddannelser tilbyder specialiseret uddannelse og forbedrede omsættelighed arbejdsgiverne kigge efter i nutidens mest eftertragtede forretningsområder.

LLM i ejendom planlægning

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Online Deltid September 2019 USA Chicago

John Marshall Law School Center for skatteret og Personaleydelser begyndte at tilbyde en helt online LLM i Stationcar planlægning i efteråret 2012 semester.

LLM i immaterialret

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Chicago + 1 mere

Med ny teknologi og social praksis giver anledning til nye spørgsmål om intellektuel ejendomsret, førende uddannelse i IP-ret og relaterede praksis vedrørende teknikker er nødvendigt at holde op og fremgang i hurtig bevægelse, konkurrencepræget verden af ​​intellektuel ejendomsret.

LLM i international business & handel lov

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 semestre September 2019 USA Chicago + 1 mere

Placer dig selv for en succesfuld international juridisk karriere med vores LLM i International Business og Handelsret. Optimeret til at give grad kandidater med et solidt fundament i de regler, bestemmelser, og juridiske tilgange underliggende internationale erhvervsliv og handelsret, vores ...

LLM i os juridiske undersøgelser

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 semestre September 2019 USA Chicago + 1 mere

Designet til velkvalificerede advokater med loven grader fra andre lande, John Marshalls LLM i Retlige Studier amerikanske giver udenlandsk advokat studerende med en skræddersyet studieforløb, der bedst opfylder deres individuelle karrieremål og faglige behov