LAWSTUDIES.DK

Online LLM Chicago - LLM -uddannelser i Chicago LLM , Chicago

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

En LLM er et postgraduate program for jurastuderende, der ønsker videreuddannelse og viden på et bestemt område. Specialisering områder kan omfatte erhvervsret, finansiering, menneskerettighedslovgivning, skatteret, og international erhvervsret.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Staten Illinois rangerer som den femte mest folkerige stat i USA øgenavnet som delstaten Lincoln staten er stærkt velstående vært for en lang række industrier, seværdigheder og lokaliteter. Ud over at være hjemsted for en af ​​verdens travleste lufthavne, har staten en lang række institutioner højt rangeret på verdensplan. The University of Chicago, rangerer blandt top 10 i verden.

Online LLM Chicago - Tag din LLM i Chicago. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Fælles grader (jd / LLM)

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Chicago

Uanset om du ønsker at deltage i en virksomhed eller slå ud på egen hånd som en eneste praktiserende læge, vores fælles JD / LLM grad og vælg kooperative uddannelser tilbyder specialiseret uddannelse og forbedrede omsættelighed arbejdsgiverne kigge efter i nutidens mest eftertragtede forretningsområder.

LLM i ejendom planlægning

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Online Deltid September 2019 USA Chicago

John Marshall Law School Center for skatteret og Personaleydelser begyndte at tilbyde en helt online LLM i Stationcar planlægning i efteråret 2012 semester.

LLM i immaterialret

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Chicago + 1 mere

Med ny teknologi og social praksis giver anledning til nye spørgsmål om intellektuel ejendomsret, førende uddannelse i IP-ret og relaterede praksis vedrørende teknikker er nødvendigt at holde op og fremgang i hurtig bevægelse, konkurrencepræget verden af ​​intellektuel ejendomsret.

LLM i international business & handel lov

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 semestre September 2019 USA Chicago + 1 mere

Placer dig selv for en succesfuld international juridisk karriere med vores LLM i International Business og Handelsret. Optimeret til at give grad kandidater med et solidt fundament i de regler, bestemmelser, og juridiske tilgange underliggende internationale erhvervsliv og handelsret, vores ...

LLM i os juridiske undersøgelser

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 semestre September 2019 USA Chicago + 1 mere

Designet til velkvalificerede advokater med loven grader fra andre lande, John Marshalls LLM i Retlige Studier amerikanske giver udenlandsk advokat studerende med en skræddersyet studieforløb, der bedst opfylder deres individuelle karrieremål og faglige behov