LAWSTUDIES

LLM Gainesville - LLM programmer i Gainesville - LLM Gainesville

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Gainesville er en by rig på historie findes i staten Florida. Det er vært for den ottende største universitet i forhold til indskrivning som er University of Florida. Yderligere 75 offentlige institutioner fuldføre solid uddannelse, herunder også gymnasier rådighed. En bred vifte af programmer udbydes her, herunder musik og teknologi.

LLM Gainesville - Tag din LLM i Gainesville. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. i Comparative Law Program

University of Florida Levin College of Law
LLM
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den LL.M. i komparativ ret Program er udviklet til personer, der ønsker at forbedre deres forståelse af retssystemet i USA og den engelske common law-system, hvorfra den har u ...

Læs mere