LAWSTUDIES

LLM Miami - LLM programmer i Miami - LLM Miami

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Miami er amtet sæde i Miami-Dade County, beliggende på Atlanterhavskysten i det sydlige Florida. Miami er rangeret syvende i hele USA, når vi taler om indskrivning af elever pr indbygger. Miami er også kendt profit og nonprofit professionelle programmer.

LLM Miami - Tag din LLM i Miami. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Juris kandidatgrad

Florida International University College of Law
LLM
Engelsk

FIU College of Law Juris Master (JM) uddannelse er specielt designet til ikke-advokater, der ønsker at fremme deres karriere med juridisk uddannelse. Kandidatuddannelsen på 30 ...

Læs mere

LL.M.

Florida International University College of Law
LLM
Engelsk

Hvorfor en LL.M. hos FIU Law? Vores centrale LL.M-læseplan giver udenlandske advokater et solidt grundlag i USA og tværnational lov og avancerede forsknings- og skrivefærdighe ...

Læs mere