LAWSTUDIES.DK

Online LLM Hartford - LLM -uddannelser i Hartford LLM , Hartford

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Som hovedstad i staten Connecticut, spiller Hartford city vært for en sund befolkning på mere end 120.000 indbyggere. Det er tilnavnet "The Forsikringen hovedstad i verden" skyldte sin lange historie med forsikringssektoren. Der er forskellige højere læreanstalter, der tilbyder programmer hovedsageligt i loven og erhvervslivet erhverv.

Online LLM Hartford - Tag din LLM i Hartford. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. i energi- og miljøret

UConn School of Law
på universitet Fuldtid 2 - 3 semestre Kontakt skolen USA Hartford

Den nye LL.M. program i Energi og Miljø Law på UConn School of Law vil engagere eleverne og udvikle deres ekspertise i globale energibehov, klimaændringer, politik for vedvarende energi, miljøpolitik og arealanvendelse.

LL.M. menneskerettigheder og social retfærdighed

UConn School of Law
på universitet Fuldtid 2 - 3 semestre Kontakt skolen USA Hartford

Den nye LL.M. Menneskerettigheder og social retfærdighed på UConn Law School vil give de studerende med en første grad i loven en unik mulighed for at forfølge et studium, der integrerer internationale og nationale dimensioner af fortalervirksomhed for social retfærdighed.

Magistergrad i lov fra USA (LL.M.)

UConn School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 semestre September 2019 USA Hartford + 1 mere

Individualiserede opmærksomhed, integration med studerende fra USA, et program for omfattende og fleksibel læseplan, rimelige omkostninger og en placering og fakultet udenfor nummer: Disse er blot nogle af de ting, som internationale studerende kan forvente fra Cand.jur USA i jura ved universitetet i Connecticut.

Mestre i forsikringsret (LL.M.)

UConn School of Law
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Hartford + 1 mere

Vores Masters i Forsikringsret er et foretrukket valg for advokater og studerende fra USA og rundt om i verden, der søger en solid baggrund inden for forsikring og finansielle tjenesteydelser.