LAWSTUDIES

Deltid LLM Swansea - LLM -uddannelser i Swansea LLM , Swansea

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Swansea er en kystby i Wales. Tre højere læreanstalter er placeret der, en af ​​dem selv at blive tildelt for Storbritanniens bedste studerende erfaring. Det er en af ​​vigtige industrielle revolution centre.

Deltid LLM Swansea - Tag din LLM i Swansea. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i Menneskerettigheder

Swansea University
LLM
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
31 Aug 2021
Engelsk
på universitet

LLM i menneskerettigheder vil give dig viden og færdigheder til at håndtere nogle af de største udfordringer for samfundet i dag og åbne spændende karrieremuligheder inden for ...

Læs mere

LLM i international handelsret

Swansea University
LLM
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
30 Nov 2020
Engelsk
på universitet

LLM i international handelsret vil give dig viden og færdigheder til at bane vejen for en række spændende karrierer inden for dette vigtige og mangfoldige retsområde.

Læs mere

LLM i international søfartslov

Swansea University
LLM
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
30 Nov 2020
Engelsk
på universitet

Havet er afgørende for menneskets eksistens - for handel, navigationsruter og som en vigtig kilde til naturressourcer. Juridisk ekspertise i spørgsmålene omkring lovgivningen ...

Læs mere

LLM i lov om olie, gas og vedvarende energi

Swansea University
LLM
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
31 Aug 2021
Engelsk
på universitet

Tilførsel af energi er afgørende for global økonomisk velstand. Vores LLM inden for olie, gas og vedvarende energi giver dig en dybdegående forståelse af dens komplekse juridi ...

Læs mere