LAWSTUDIES.DK

Online LLM Salford - LLM -uddannelser i Salford LLM , Salford

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Online LLM Salford - Tag din LLM i Salford. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master of Science i International Commercial Law

EduPlanet
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Salford + 1 mere

Dette kursus giver juridikere med mulighed for avanceret læring i nøgleområder inden for international handelsret, herunder International Sale of Goods, International Intellectual Property Law, International Corporate Law og Governance, og Advanced Contract Law og Forhandling.

Online LLM international erhvervsret - University of Salford (dk)

Robert Kennedy College
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 3 år Åben tilmelding Schweiz Zürich Switzerland Online Det Forenede Kongerige Salford UK Online + 5 mere

Dette kursus giver jurister med mulighed for avanceret læring i centrale områder af international handelsret, herunder: internationalt salg af varer, International Intellectual Property Law, International Corporate Law og Governance, og Advanced aftaleret og Forhandling.