LAWSTUDIES

Deltid LLM Lancashire - LLM -uddannelser i Lancashire LLM , Lancashire

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Lancashire er i det nordvestlige England. Der er fire universiteter (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University og University of Cumbria) og syv videregående uddannelsesinstitutioner.

Deltid LLM Lancashire - Tag din LLM i Lancashire. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LLM i International Business Law (med valgfri Professional Placement)

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

LLM International Business Law er tilgængelig for studerende fra både juridisk og ikke-juridisk baggrund. Vores studerende har typisk været jurister, erhvervskandidater, juris ...

Læs mere