10 LLM Programmer i Tyskland for 2024

LLM Programmer i Tyskland for 2024Filter
    • Hamburg, Tyskland

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Den etårige Bucerius Master of Law and Business forbereder unge fagfolk til internationale karrierer, hvor forståelse af både juridiske og forretningsmæssige begreber såvel som interkulturelle færdigheder er vigtig. Programmets tværfaglige tilgang bringer advokater og forretningsfolk fra hele verden sammen i ét klasseværelse. Det skaber dermed et unikt læringsmiljø, der stimulerer videnoverførsel og inspirerer til udveksling af perspektiver mellem discipliner og på tværs af kulturer. NYT: Fra september 2020 kombinerer Bucerius Law School og WHU - Otto Beisheim School of Management deres ekspertise med et akademisk partnerskab. Det vil fungere under navnet " Bucerius Law School Master of Law and Business i samarbejde med WHU - Otto Beisheim School of Management".

    • Herrenberg, Tyskland
    • Germany Online, Tyskland

    Deltid

    2 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I den globaliserede verden af i dag er jura ikke længere et overvejende nationalt anliggende. Advokater i dag konfronteres med transnationale dimensioner, der optræder i næsten alle juridiske spørgsmål. Alle retsområder har mistet deres nationale eksklusivitet og er i høj grad påvirket af internationale og regionale retsinstrumenter, overnational EU-lovgivning og ofte også af udenlandske landes lovgivning. Den internationale handel er kernen i globaliseringen og kernen i dagens juridiske praksis.

    • Frankfurt an der Oder, Tyskland

    Fuldtid, Deltid

    3 semestre

    Blandet

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen forbereder kandidater til at optage karrieremuligheder i den politiske beslutningsproces, internationale, offentlige og statslige service, offentlig og privat juridisk praksis, arbejde for ikke-statslige organisationer, og akademisk undervisning og forskning.

    • Potsdam, Tyskland

    Fuldtid, Deltid

    4 semestre

    Blandet

    Engelsk

    Udviklingen på det digitale indre marked, den mærkbare stigning i manglen på kvalificeret arbejdskraft og virkningerne af en global pandemi stiller den europæiske audiovisuelle industri og underholdningsindustrien over for nye udfordringer i krydsfeltet mellem det kreative, det juridiske og det forretningsmæssige. Vigtigheden af digitalisering samt det uundgåelige fokus på transformationsledelse og modstandsdygtighed er mere indlysende for morgendagens film- og tv-selskaber i dag end nogensinde før. Executive masteruddannelsen European Film Business and Law LL.M. | MBA udstyrer fagfolk og ledere inden for film og tv med de nødvendige færdigheder og værktøjer til at mestre disse udfordringer med kompetence og sikre en bæredygtig udvikling af deres virksomheder og en generel dynamisk markedsvækst i Europa. Programmet giver omfattende indsigt i det europæiske audiovisuelle og underholdningslandskab fra et forretningsmæssigt såvel som et juridisk perspektiv. Ud over akademisk ekspertise i topklasse tilbyder programmet en betydelig mængde praksisrelevant viden, tværfaglig vidensudveksling samt adgang til de bedste brancheeksperter og deres netværk.

    • Hamburg, Tyskland
    • Ghent, Belgien
    • + 7 more

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Denne europæiske Master i jura og økonomi (EMLE) program giver en unik mulighed for tværfaglige studier af jura og økonomi på to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske universiteter. Der vil være en fælles LL.M. grad udstedt af universiteterne i Hamburg, Gent og Rotterdam og alle andre partneruniversiteter vil tildele en yderligere kandidatgrad (LL.M./Mac./M.Sc.).

    • Düsseldorf, Tyskland
    • Online Norway
    • + 6 more

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Avestan, Engelsk, Spanish, Bengalsk, Kroatisk

    Dette er et testprogram. Retfærdighed for emuer! Enhjørninger beskytter emuer

    • Frankfurt, Tyskland

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    Den LL.M. Finance uddannelsen på ILF vil træne dig ikke kun at beskæftige sig med, men også at udmærke sig i dette stadigt vigtigere område, hvor verdener af folkeretten og global finans mødes.

    • Frankfurt, Tyskland

    Fuldtid

    På campus

    Kandidater fra Asien, der har en første grad i lov, forretning eller økonomi, og som har gode akademiske optegnelser, er berettiget til at ansøge om at blive medlem af vores LL.M. International Finance program. Vores LL.M. International Finance Programmet tilbyder fremragende tværfaglig og praksisorienteret uddannelse inden for international og europæisk bank-, værdipapir- og finanslovgivning.

    • Schmalkalden, Tyskland

    Fuldtid

    3 semestre

    På campus

    German

    HS Schmalkalden åbner forudsætningerne for en karriere som manager med det efterfølgende kandidatuddannelse i forretningsret. Kurset opfylder forretningskravene, fordi det uddanner generalister, der er i stand til at specialisere sig på en praktisk og moderne måde for eksportorienterede mellemstore virksomheder til at blive en Master of Laws (LL.M.).

    • Aalen, Tyskland
    • Baden-Baden, Tyskland
    • + 21 more

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    German

    Kandidatuddannelsen i erhvervsjura med internationale aspekter er designet til studerende, der allerede har en første akademisk grad.