LAWSTUDIES

LLM Lüneburg - LLM programmer i Lüneburg - LLM Lüneburg

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

LLM Lüneburg - Tag din LLM i Lüneburg. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master of Laws i konkurrence

Leuphana University Lüneburg
LLM
Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
3 semestre
31 May 2020
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

LL.M. Blandet læringskonkurrence og regulering Masters blev lanceret af Leuphana Professional School i 2013. Dette program giver arbejdsmedarbejdere en enestående mulighed for ...

Læs mere

LLM i International Economic Law (LL.M.)

Leuphana University Lüneburg
LLM
01 Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
01 Jul 2020
Engelsk
på universitet

Det toårige LLM-program tilbyder en dybdegående undersøgelse af international økonomisk ret med en dobbelt grad fra Leuphana University of Lüneburg i Tyskland og University of ...

Læs mere