LAWSTUDIES

LLM Heidelberg - LLM programmer i Heidelberg - LLM Heidelberg

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Heidelberg er en by i befolkede Rhein-Neckar Hovedstadsregionen i det sydvestlige Tyskland. Regionen har en central-europæisk klima med gør det varmt for de fleste en del af året. Det er hjemsted for nogle af de ældste universiteter og højere læreanstalter i Tyskland.

LLM Heidelberg - Tag din LLM i Heidelberg. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. i international og sammenlignende forretningsret

SRH University Heidelberg
LLM
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Moderne virksomheder har brug for dybtuddannede, veluddannede juridiske eksperter. Vores kandidatuddannelse fokuserer på meget engagerede og kvalificerede studerende, der er i ...

Læs mere