Filter
Master i jura
Tyrkiet Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Tyrkiet - LLM-uddannelser i Tyrkiet LLM

Tyrkiet er et godt valg for mange mennesker, der søger en uddannet jurist. Ud over at have høj kvalitet akademiske programmer, tilbyder Tyrkiet nogle af de mest spændende historiske og kulturelle steder i Europa og Asien. Der er også dynamiske byer, fremragende køkken, den smukke Middelhavskysten, nationalparker og imødekommende og venlige mennesker. En LLM i Tyrkiet er helt sikkert mere end en uddannelse, det er en mulighed for personlig, intellektuelle og kulturelle vækst.

En LLM i Tyrkiet vil give en uddannelse, der er fremragende i kvalitet lettes af ekspert fakulteter. Gennem interaktive undervisningsmetoder ved hjælp af case-studier og simuleringer, vil de studerende at forfølge en LLM i Tyrkiet få virkelige verden erfaring og viden. Der er en række af specialisering områder for en LLM i Tyrkiet, herunder erhvervsret, menneskerettigheder, miljøret og cyber loven.Studerende kan også deltage i et generelt LLM program levere omfattende undervisning i en række forskellige sektorer.

Det næste trin i din karriere kan være en af ​​de LLM i Tyrkiet programmer nedenfor. Tag et kig og find ud af!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Koc University - Istanbul Turkey

Koç University Law School sigter mod at opmuntre kreative og sofistikerede advokater med sine indholdsrige kurser i offentligret, privatret og dets kerneprogram, som gør ... [+]

.

Hvorfor vælge et Koç Universitets LLM-program for offentligret eller privatret?

• Globalt anerkendte professorer (og foredragsholdere), der kendetegnes af deres publikationer, forskning og praksis af juristerhverv.

• Opdaterede kurser struktureret på veletableret juridisk viden.

• Forskning og læring af forskellige juridiske discipliner baseret på multidimensionale perspektiver.

• En atmosfære, der stimulerer akademisk og erhvervsmæssig udvikling, hvorved juridiske spørgsmål omfattende komparative og internationale aspekter undersøges grundigt.

• Et integreret program med workshops, seminarer og andre aktiviteter parallelt med pensum.... [-]

Tyrkiet Istanbul
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk