LLM i Tanzania - LLM-uddannelser i Tanzania LLM

LLM i Tanzania - LLM-uddannelser i Tanzania LLM

LLM

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM (Master of Law) er en avanceret juridisk embedseksamen, der hjælper med at forberede de studerende med specialiseret juridisk uddannelse. Læreplanerne kombinerer ofte forskning, kursusaktiviteter, og et speciale. LLM programmer tager ofte et til to år at gennemføre.

De gode idealer stadfæstet af Tanzanians kunne være en god grund for dig at komme til dette østafrikanske land. Nå, der er mange, der anser Swahili talende land som et godt sted at leve og nyde det tropiske klima i regionen. Den kulturelle dybde her er bare værd at interagere med som du lærer mere af de idealer. Menneskerettighederne er alvorligt bevogtet, og alle i landet har lige mulighed for at kvaliteten videregående uddannelser. Campus liv i de større byer i Arusha, Mwanza og dare s salaam er værd at prøve. Kom og nyd kvalitetsundervisning til en overkommelig pris her.

LLM i Tanzania - Tag din LLM i Tanzania. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere

Cand.jur

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Tanzania Mwanza

[+]

Cand.jur

Adgangskrav

Programmets varighed

Opbygning af Degree

Afhandlingen

[-]