LAWSTUDIES.DK

Strafferet-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Graduate programmer, der tilbyder en Master of Laws grad, eller LLM, typisk tager mellem et til to års studie. Gradskravene varierer mellem institutionerne, men kan indebære væsentlig forskning eller afhandling.

Hvad er en LLM i Criminal Law Studies? Inkluderet både strafferet og strafferet er forskere i strafferetlige studier normalt interesseret i samspillet mellem enkeltpersoner og straffesystemer. Selv om strafferet og strafferet er nært beslægtede områder, har grader i hver sin tendens til at fokusere på særdeles forskellige etiker, praksis og processer i retssystemet. Mens kriminelle studerende normalt studerer straffelovens juridiske tekster og processer, er straffedrivende ofte bekymret over de samfundsmæssige og politiske aspekter af forvaltningen af ​​strafferet. Selvom de fleste programmer fokuserer på retssystemet på universitetets placering, er der også mulighed for at studere international strafferet eller strafferet.

Analytisk skrivning, juridisk forskning og tidsstyring er nogle af de mest standoutfærdigheder, der findes i strafferetsstudenter. Ud over at give stier til juridisk karriere kan disse færdigheder bidrage til at forbedre en elevs hverdagslige kommunikation og aktiviteter.

Prisen på din grad kan påvirkes af en lang række komplekse faktorer, såsom grad varighed og individuelle programmer. De finansielle eller bursar kontorer i dine potentielle skoler kan normalt give de mest præcise budgetoverslag for deltagelse.

Juridiske stillinger kan være yderst konkurrencedygtige, men kandidater med både en professionel lovgrad og legitimationsoplysninger i strafferetlige studier kan være i stand til at få en kritisk kant på konkurrencen. Mæglere, retshåndhævende agenter, domstolsadministratorer, juridiske forfattere og advokater er alle mulige muligheder for kandidater med en LLM med fokus på strafferet. Alternativt kan de med en LLM specialiseret i straffelov typisk udøve karriere direkte inden for lov ved at tjene en Juris Doctor eller tilsvarende legitimation og tjene som forsvarsadvokater, kriminelle anklagere og dommere.

Programmer, der tilbyder en LLM i Criminal Law Studies, er bredt tilgængelige globalt og tilbyder både deltids- og fuldtidsskemaer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

 

13 Resultater i Strafferet Filter

LLM strafferet og strafferetlige forandring

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Den LLM / MSc i Criminal Justice & Penal Change undersøger række juridiske, politiske og sociale reaktioner over hele verden til hvad der er almindeligt kendt som 'den strafferetlige krise'.

LLM i international strafferet

Case Western Reserve University School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Cleveland + 1 mere

Fokus på international strafferet og procedure, den humanitære folkeret, og national sikkerhed lov. Andet semester externship til rådighed for studerende, der starter i efterårssemestret.

Master of Laws (LL.M.) i grænseoverskridende kriminalitet og retfærdighed

UNICRI United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute
på universitet Fuldtid 8 måneder Kontakt skolen Italien Turin

Master of Laws (LL.M.) i grænseoverskridende kriminalitet og retfærdighed er specielt designet til unge fagfolk og universitetsstuderende, der ønsker at specialisere sig inden for komparativ strafferet, humanitær ret, menneskerettighedslovgivning, tværnationale forbrydelser og overgangsret.

LLM i strafferet og strafferet

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Edinburgh + 1 mere

Dette program giver den ideelle lejlighed til at studere nutidige debatter i både strafferet og strafferet på avanceret niveau. Vores brede portefølje af kurser vil hjælpe dig med at forstå de centrale begreber og teorier underlagt strafferet og strafferet og hvordan de fungerer i praksis.

LLM (International Criminal Justice)

University of Kent, Kent Law School
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 28 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

International Criminal Justice vil være af særlig interesse for dem, der arbejder, har til hensigt at arbejde eller har en interesse inden for international og tværnational strafferet, strafferet og menneskerettigheder mere bredt.

LLM Criminal Justice

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Med en særligt kontekstmæssig tilgang til strafferetlig behandling undersøger dette kursus de teoretiske, komparative og internationale aspekter af kriminel proces og straffesystemet.

LLM International Strafferet og Armed Konflikt

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Undersøgelse af gældende lov før, under og efter en væbnet konflikt, udforsker dette kursus aktuelle problemer og moderne udfordringer for lov og politik omkring krig og retfærdighed.

LLM i Global Criminal Law

University of Groningen
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Holland Groningen

Hvordan forebygges, undersøges og retsforfølges internationale og tværnationale forbrydelser? Er strafferet et effektivt redskab i den nuværende sammenhæng med globaliseret kriminalitet? LLM-programmet i Global Criminal Law fokuserer på anvendelsen af ​​strafferet - både materielle og proceduremæssige - i forbindelse med global kriminalitet, herunder organiseret, tværnational og international kriminalitet.

LLM i international lov: Kriminalitet, retfærdighed og menneskerettigheder

University of Birmingham - College of Arts and Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham + 1 mere

For dem, der søger en dybere forståelse af de stadig mere globale strukturer, der styrer strafferet, samt de finere spørgsmål, der udfordrer strafferetlige strukturer, tilbyder dette kursus en unik læringsmulighed og er et glimrende valg for dem, der søger lovlige muligheder rundt om i verden.

LLM i strafferet og strafferet

University of Birmingham - College of Arts and Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham + 1 mere

Denne Pathway trækker på Birmingham Law Schools mangeårige forskningsstyrker inden for strafferet og strafferet. Straffelov er bekymret for statens mest potentielt invasive påstand om myndighed: Hvis du ikke overholder loven, bliver du straffet. Denne Pathway giver en holistisk analyse af den kriminelle proces gennem en analyse af loven, dens filosofiske grundlag og dens funktion i praksis.

Master i europæisk økonomisk og finansiel strafferet (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
på universitet 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Programmet giver eleverne en unik mulighed for at udforske det hurtigt voksende felt i europæisk strafferet med særlig vægt på økonomisk og finansiel strafferet. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_european_economic_and_financial_criminal_law_ll_m

LL.M i international straffelov

UNH Franklin Pierce School of Law
Online Fuldtid 12 - 60 måneder Kontakt skolen USA Concord

Du vil holde øje med den udvidede rækkevidde af den internationale strafferet. Praktiserende advokater lærer om de seneste udviklinger, der påvirker det internationale strafferetlige landskab.

Master of Laws (LLM) - Criminal Justice Specialization

Loyola Law School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen USA Los Angeles

Studerende, der gennemfører LLM Specialization in Criminal Justice, vil have en uforlignelig mulighed for eksponering for og koncentreret undersøgelse i den lov og færdigheder, der er nødvendige for at uddanne sig som advokat for en strafferetlig retsforfølgning eller forsvarsindsats.