LAWSTUDIES.DK

Strafferet Cleveland - Strafferet-uddannelser i Cleveland Strafferet, Cleveland

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Cleveland, Ohio begyndt som en produktionsvirksomhed center og er i dag mest populært kendt for at huse Rock and Roll Hall of Fame. Det har en lang række gymnasier, universiteter og forskningscentre.

Strafferet Cleveland - Tag din LLM i Cleveland. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Strafferet, Cleveland Filter

LLM i international strafferet

Case Western Reserve University School of Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Cleveland + 1 mere

Fokus på international strafferet og procedure, den humanitære folkeret, og national sikkerhed lov. Andet semester externship til rådighed for studerende, der starter i efterårssemestret.